VIDEO Şicane înainte de miting. Sindicaliştii din învăţământul buzoian au fost lăsaţi fără autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din învăţământul buzoian au plecat la miting cu autoturismele personale, pentru că patronul firmei de transport pe care o angajaseră a renunţat în ultimul moment la cursa specială. Sindicaliştii susţin că au vorbit cu acesta şi le-ar fi spus că a fost ameninţat că i se suspendă licenţa de transport călători.

Peste 50 de sindicalişti SIP Buzău adunaţi pe platoul din centrul Buzăului încă aşteptau la ora 8.00 autocarul care să-i ducă la Bucureşti. Iniţial, şoferul nu le-a mai răspuns apelurilor telefonice, motiv care i-a determinat pe sindicalişti să plece cu autoturismele proprii.

O mie de sindicalişti buzoieni au plecat la marele miting din Bucureşti

Ulterior, unul dintre liderii SIP ar fi discutat cu şoferul autocarului, care este şi patronul firmei de transport, acesta declarându-i că a refuzat cursa din cauza unor ameninţări cu suspendarea licenţei. "În ultimul moment am hotărât să plecăm cu şase autoturisme, câte cinci în maşină, pentru că şoferul autocarului pe care îl angajasem am înţeles că a fost ameninţat că i se retrage licenţa de transport public, dacă face această cursă", ne-a declarat Saul Bularcă, membru în biroul de conducere al SIP Buzău.

Patronul firmei de transport şi totodată şoferul autocarului care ar fi trebuit să plece în cursă este un fost politician, Valerian Ţuclea. În încercarea de a-l contacta, pe telefonul personal a răspuns o doamnă care a confirmat că Ţuclea nu a mai plecat în cursă, fără să mai dea însă şi alte lămuriri.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite