Mama rockerului "Cartof": „Băiatul meu nu s-a spânzurat, a fost asasinat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plângându-şi fiul adus marţi acasă, Didina Dobre nu crede în varianta anchetatorilor. Mama lui Cristian spune că moartea lui ar fi fost provocată de persoane necunoscute. Afirmaţiile ei sunt susţinute şi de prietenii rockerului.

Rockerul va fi înmormântat joi. Reamintim că Dobre, cunoscut printre rockerii din Buzău cu pseudonimul "Cartof", a fost găsit de către mai mulţi tineri bulgari, duminică, în jurul orei 7.00, spânzurat de creanga unui fag din în pădurea Corneţu, din judeţul Gorj, imediat după Festivalul de Muzică Psihedelică- Electronică.

FOTOGALERIE "Cartof" a fost condus pe ultimul drum

"Cartof” trebuia să fie la mare în ziua sinuciderii

Dezvăluiri din minţile sinucigaşilor


Party cu halucinogene?


Familia lui Cartof susţine că la festivalul de muzică psihedelică "Focul Renaşterii" participanţii, sub oblăduirea organizatorilor, ar fi consumat cantităţi impresionante de droguri halucinogene. Familia buzoianului a răsturnat situaţia, declarând că tânărul a fost omorât de cineva care ar fi fost drogat.


"Sigur s-a certat cu cineva care era drogat şi acel cineva s-a răzbunat, l-a lichidat. Ancheta s-a muşamalizat pentru că poliţia ştia că acolo s-au consumat droguri. Din acest motiv ancheta a fost grăbită pentru că ar fi intrat mulţi la apă din cauza consumului de droguri", mai spune Didina Dobre, mama victimei.


Planuri de viitor


Cartof nu avea nicidecum gânduri sinucigaşe după cum povestesc apropiaţii şi familia.
Fusese alpinist utilitar şi avea o tărie de caracter ieşită din comun. Mai mult decât atât, mama sa crede că verdictul rapid dat de către anchetatori cum că şi-ar fi pus capăt zilelor pare foarte ciudat pentru un băiat care îşi făcea planuri de viitor.


"Cum pot să cred că un băiat care îşi planificase un concert la Bucureşti luna aceasta şi care urma să se întâlnească cu prietena lui pe 15 mai putea să se sinucidă? Cum pot să cred că băiatul meu care urma să se stabilească în Suedia putea să recurgă la acest gest? El a trecut prin momente mult mai grele când a muncit în Spania şi a rămas fără niciun ban dar nu s-a gândit niciodată la sinucidere", mai spune Didina Dobre.


"Nu era sinucigaş!"


Cristi, zis Mălai, prieten al rockerului Cartof nu crede nici el în indiciile furnizate presei de către anchetatori.
"La cum îl ştiam eu nu cred că să fi avut vreodată înclinaţii spre suicid. Nu era genul acesta acesta de persoană. Era un băiat de gaşcă, foarte vesel pe care nu l-am văzut niciodată deprimat. Nu ştiu ce motive ar fi putut să aibă să comită un astfel de gest. Oricum este foarte greu de crezut că s-ar fi sinucis Cristian", mai spune Mălai.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite