La Buzău, viscolul face ravagii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gerul şi viscolul au pus stăpânire pe judeţul Buzău. Poliţa a luat în această noapte decizia să închidă un drum naţional şi 10 drumuri judeţene din cauza viscolului puternic care aduce zăpada din câmp pe carsabil iar vizibilitatea este extrem de redusă. Şoferii sunt sfătuiţi ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze.

Citiţi şi:

Constanţa: SMURD îi învaţă pe constănţeni cum să se ferească de ger
Constanţa: Porturile au fost închise din cauza vântului

În această dimineaţă, de la ora 5.30 a fost oprită circulaţia autovehiculelor pe DN 22 Rm. Sărat - Brăila, din cauza viscolului puternic. În această zonă vântul suflă cu peste 100 de kilometri pe oră, aduce omătul de pe cânp pe carosabil şi formează suluri transversale de zăpadă.

Poliţiştii rutieri au instituit filtre în vederea informării şoferilor cu privire la rutele pe care trebuie să se deplaseze pentru a ajunge cu bine la destinaţie. Au fost constituite două filtre, unul dintre acesta la ieşirea din municipiul Râmnicu Sărat, traseul fiind verificat de agenţii de la posturile de poliţie din comunele situate pe DN 22, pentru identificarea eventualelor incidente.

De asemenea, circulaţia autovehiculelor mai era oprită la orele prânzului pe zece drumuri judeţene: DJ 220, Poşta Câlnău - Bălăceanu, DJ 203K, Săgeata - Robeasca, DJ 214A, Caragele - Ruşeţu, DJ 203I, Cilibia - Pogoanele, DJ 203D, Scutelnici - Mitropolia; Smeeni - Brădeanu, DJ 102H, Glodeanu Siliştea - Han Ovidiu; între Căldăruşanca şi Cotorca, DJ 203A, Grebănu - Murgeşti; Valea Râmnicului - Ghergheasa, DJ 202, pe raza localităţii Puieştii de Sus, DJ 216, Nicoleşti - Măcrina, DJ 203, Valea Râmnicului - Râmnicelu.

Poliţiştii îi atenţionează pe şoferi că pentru evitarea oricăror incidente trebuie să nu se deplaseze pe distanţe mari, decât dacă acest lucru este absolut necesar.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite