Şoferul ucigaş va rămâne în arest. Recursul făcut de avocaţii lui Ion Ţelea a fost respins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Buzău au respins astăzi recursul înaintat de avocatul Nicu Cristian la măsura de arestare preventivă a lui Ion Ţelea. Prin această decizie şoferul ucigaş va fi cercetat în arest. El este acuzat de ucidere din culpa după ce a lovit o femeie de 39 de ani şi pe fiica sa de 6 ani pe trecerea de pietoni.

Citiţi şi: Georgeta Ichim şi fiica sa, ucise de un bolid pe trecerea de pietoni, au fost înmormântate astăzi

UPDATE: Şoferul care a provocat tragedia din Buzău cumpărase maşina avariată după o răsturnare

Femeia spulberată pe trecerea de pietoni a decedat iar fetiţa este transferată la un spital din Capitală

VIDEO Accident mortal la ieşirea din Buzău: O femeie şi fetiţa sa au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Mama a murit la spital

Ion Ţelea, care săptămâna trecută a accidentat mortal, pe trecerea de pietoni, o femeie şi pe fiica sa va rămâne în arest. Tânărul şofer a fost reţinut pentru 29 de zile şi va fi cercetat în stare de arest.

El se afla la volanul unui BMW miercurea trecută când, din cauza vitezei, a zburat mama şi fiica de pe trecerea de pietoni din zona cartierului Orizont.

Georgeta Ichim îşi ducea fetita la grădiniţă cand au fost lovite. Femeia a murit la scurt timp după impact iar fetiţa sa a decedat după câteva ore, în ambulanta care o ducea către un spital din capital.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite