VIDEO Accident mortal la ieşirea din Buzău: O femeie şi fetiţa sa au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Mama a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 30 de ani şi fetiţa sa, în vârstă de patru ani, au ajuns în stare critică la spital după ce au fost lovite pe trecerea de pietoni de o maşină, în timp ce se îndreptau către grădiniţă. Femeia a fost resuscitată de medicii de la ambulanţă, dar a murit la spital.

UPDATE, ora 20.40: Şoferul care a omorât pe trecerea de pietoni o femeie şi fiica acesteia rămâne în arestul poliţiei

Şmecherul cu BMW care a ucis mama şi fiica pe trecerea de pietoni află în seara aceasta dacă rămâne în arest

Groaznicul accident s-a petrecut în această dimineaţă în zona sensului giratoriu de la ieşirea din cartierul Orizont spre Focşani, din cauza inconştienţei unui şofer care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Femeia spulbertă pe trecerea de pietoni a decedat, iar fetiţa este transportată la un spital din Capitală

Femeia şi fetiţa erau din Buzău şi, în jurul orei 08.00, se îndreptau către grădiniţa din cartierul Orizont, unde era înscrisă copila. La doar câteva sute de metri de unitatea de învăţământ cele două au încercat să traverseze strada, o maşină le-a dat prioritate dar au fost spulberate de alta, un BMW înmatriculat în Prahova care circula cu o viteză foarte mare pe banda alăturată, condus de Ion Ţelea, de 27 de ani, din Buzău.

"Maşina venea cu viteză foarte mare şi a intrat direct în ele. Mama a intrat cu capul în parbriz şi i-a rămas scalpul acolo iar fata a zburat prin aer, a aterizat pe lunetă şi apoi a căzut în cap pe asfalt", ne-a declarat Costică Pinţea, martor la accident.

Potrivit primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este tânărul şofer. "Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul nu a dat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii regulamentar", ne-a declarat inspectorul de poliţie Cosmin Rădulescu.

În urma impactului deosebit de violent, fetiţa a intrat în stop cardiac pe loc, iar inima mamei s-a oprit în ambulanţă, în drum spre spital. Medicii le-au resuscitat şi au făcut eforturi să le menţină în viaţă. Din păcate, femeia a decedat. Mai aveau un copil, un băiat de 15 ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite