Arest preventiv 29 de zile pentru şoferul care a omorât o mamă şi fiica acesteia pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţelea, tânărul care a accidentat mortal, ieri dimineaţă, pe trecerea de pietoni, o mămică şi pe fetiţa acesteia a fost arestat pentru 29 de zile.

În această după-amiază, instanţa de judecată a decis soarta tânărului care a călcat prea tare pedala de acceleraţie a BMW-ului şi a lovit mortal o femeie de 38 de ani şi pe fiica acesteia de numai 6 ani pe trecerea de pietoni. Acesta a primit mandat de arestare preventivă pe 29 de zile şi este cercetat pentru ucidere din culpă.

Ieri dimineaţă, Georgeta Ichim, de 38 de ani, şi fetiţa sa, Crina, de şase ani, traversau strada pe trecerea de pietoni în drum spre grădiniţa din cartierul Orizont din Buzău. Au fost lovite în plin de BMW-ul condus cu mare viteză de Ion Ţelea. Femeia a murit peste o oră la spital, iar fetiţa puţin mai târziu, în ambulanţa o transporta spre un spital din Bucureşti.

Citiţi detalii aici:

VIDEO Accident mortal la ieşirea din Buzău: O femeie şi fetiţa sa au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Mama a murit la spital

UPDATE/ Fetiţa accidentată azi dimineaţă pe o trecere de pietoni din Buzău a murit. Mama acesteia decedase cu câteva ore înainte

Femeia spulberată pe trecerea de pietoni a decedat iar fetiţa este transferată la un spital din Capitală

UPDATE: Şoferul care a provocat tragedia din Buzău cumpărase maşina avariată după o răsturnare

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite