Buzăul este trezit în această săptămână de motoare turate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi dimineaţă, zeci de pasionaţi de maşini 4x4 şi de motoare au plecat spre Munţii Buzăului, la următoare etapă din Romanian Extreme Adventure. Startul celui mai tare concurs de off road din România s-a dat ieri. Zeci de concurenţi veniţi din toate oraşele ţării au poposit la Buzău pentru a participa la competiţia cu motoare.

Organizatorul concursului din acest an este vedeta tv Dani Oţil. El a venit ieri la Buzău însoţit de iubita sa Mihaela Rădulescu, cea care are permanent grijă de el. Startul competiţiei s-a dat ieri la Mărăcineni, numai că după câteva secunde furtuna şi ploaia au anulat etapa prolog.

VIDEO O vijelie puternică a întrerupt o cursă de maşini 4X4 şi motociclete enduro

Oamenii veniţi să vadă competiţia, dar şi concurenţii s-au adăpostiti sub umbrelele aranjate iniţial pentru a proteja de soare. Din cauza vântului puternic, mulţimea adunată ţinea cu toată forţa umbrele pentru ca acestea să nu zboare.


În acest an, Dani Oţil, cunoscut pentru pasiunea sa pentru motoare, a venit la Buzău în calitate de organizator al „Romanian Extreme Adventure", el fiind şi cel care a dat startul prologului de ieri. "De luni ne mutăm în pădure, lângă lacul Mocearu şi vom trăi cu toţii la cort, la rulotă. Mâncăm, bem, ne spălăm împreună. Anul acesta sunt organizator, o să ies pe traseu doar pentru a-i ajuta pe ce cei întârziaţi, care nu mai pot continua pentru că este un traseu foarte greu", a spus Dani Oţil.

Cea care ajută la buna desfăşurare a competiţiei este şi iubita lui Dani, Mihaela Rădulescu. Ea are grijă să îl încurajeze pe organizator de fiecare dată când are nevoie. De astăzi vor sta amândoi în tabăra din Munţii Buzăului. „Nu voi putea sta toată săptămâna la Buzău, dar voi fi alături de Dani cât voi avea timp. Chiar dacă îmi place, nu voi participa niciodată la un astfel de concurs, din două motive: pentru că Dani ar trebui să fie cu mine când ar trebui să îşi vadă de concurs şi în al doilea rând este ceva foarte dur pentru femei", ne-a spus Mihaela Rădulescu.


Astăzi în zorii zilei s-a dat startul următoarei etape a „Romanian Extreme Adventure" în munţi. La concurs participă 87 de concurenţi, dintre care 50 cu motoare, 22 cu maşini de teren şi 15 cu ATV-ul. Aceştia au venit însoţiţi de toată familia, iar întreaga săptămâna vor dormi la corturi sau în rulote. „Vremea ţine cu noi deocamdată, startul a fost în regulă de dimineaţă. La 07.45 au luat startul motoarele, iar la 07.50 automobilele", ne-a declarat Florin Radu, organizator.


În competiţia cu motoare s-au înscris şi 12 buzoieni, care speră să obţină rezultate cât mai bune. Unul dintre cei care vor reprezenta Buzăul este şi Ionel Gagu, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură.

De la concurs nu lipsesc nici vedetele din lumea fotbalului, unul dintre concurenţi fiind chiar fostul fotbalist al Stelei Cristi Ciocoiu.
Consursul „Romanian Extreme Adventure" din acest an se va desfăşura pe tot parcursul acestei săptămâni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite