VIDEO O vijelie puternică a întrerupt o cursă de maşini 4X4 şi motociclete enduro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cursă de maşini 4x4 şi motociclete enduro a fost întreruptă de o vijelie puternică şi o ploaie torenţială, ivite din senin. În această după-amiază era programat prologul celei mai mari etape din Romanian Extreme Adventure, de la Buzău, însă a fost anulat după 30 de minute de la start.

Peste o sută de motociclişti şi piloţi de maşini de teren s-au adunat în această după-amiază pe un teren accidentat de la marginea Buzăului, pregătiţi pentru debutul celei mai importante etape din Romanian Extreme Adventure.

Sport extrem în munţii Buzăului. Astăzi se dă startul competiţiei „Romanian Extreme Adventure 2010” 



Motocicliştii au plecat primii să facă un tur de recunoaştere a pistei cu obstacole. După ei ar fi urmat vehiculele de teren însă nu au apucat să termine cursa decât vreo trei echipaje pentru că o vijelie puternică a luat pe sus toată recuzita organizatorilor.

image

Buzăul este trezit în această săptămână de motoare turate



Timp de 20 de minute, sportul extrem al motoarelor s-a transformat într-unul al rezistenţei la vijelie şi ploaie torenţială. Organizatorii au anulat concursul, din raţiuni de siguranţă.

image



Luni dimineaţă, concurenţii de la Romanian Extreme Adventure se vor muta în munţii Buzăului unde vor avea de parcurs, pe durata a şapte zile, peste o mie de kilometri.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite