Buzăul a pus capăt primei săptămâni de proteste naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de buzoieni, muncitori din industrie, sănătate, învăţământ şi energie au manifestat vineri după-amiază timp de două ore în faţa sediului Prefecturii. Mitingul organizat la Buzău încheie prima săptămână de proteste naţionale ale sindicaliştilor nemulţumiţi de forma noului Cod al Muncii.

Protestatarii, dotaţi cu fluiere şi megafoane, au scandat lozinci împotriva guvernului şi împotriva noului cod al muncii. Pe pancartele lor erau mesaje precum: “Nu, modificării Codului Muncii”, “Nu vă bateţi joc de noi” sau “Nu vrem să devenim sclavi”.

Săptămâna şi protestul în Buzău. Sindicatele anunţă acţiuni de stradă în fiecare vineri

image

Sindicaliștii sunt hotărâți să meargă mai departe si să participe la un miting în București în ziua în care Guvernul Boc își asumă răspunderea în fața Parlamentului pe noul Cod al Muncii.

„Vom boicota și susținerea în Parlament, se va organiza un mare miting la București în ziua în care se va susține propunerea de modificare a Codului Muncii și de asemenea cînd se va susține moțiunea de cenzură pe care PSD o va depune”, a declarat Cornel Radu, liderul CNSLR Frăția Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite