Şmecher la volan cu tupeu maxim: a intrat cu maşina de trei ori în poliţistul care voia să-l amendeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de oameni s-a strâns ca la circ în plin centrul Buzăului, asistând la un scandal provocat de fiul unui funcţionar din Primărie. Supărat că a fost atenţionat pentru parcare în loc interzis, Bogdan Iordache a dat cu maşina peste un agent de la Poliţia Locală, urcându-l pe capotă.

Iaşi: Şmecherii din trafic, filmaţi în „exerciţiul funcţiunii“ (VIDEO)

Lipsa de respect faţă de lege şi tupeul unor şoferi care se cred atot puternici a dat naştere unui scandal monstru astăzi, în zona Pieţei Centrale din oraş.

Fiul unui funcţionar public din cadrul Primăriei Buzău s-a supărat pe un poliţist comunitar care i-a cerut să nu parcheze într-un loc interzis. Lui Bogdan Iordache,  de 24 de ani, i-au cedat nervii în momentul în care poliţistul local Sorin Nicolae, a vrut să îl amendeze.

Tânărul a început să-l înjure pe omul legii, iar în momentul în care a văzut că agentul nu se lasă intimidat de injuriile sale, Bogdan Iordache s-a urcat la volanul maşinii sale şi l-a lovit de trei ori pe nefericitul agent. 

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj de jandarmi şi două de la Poliţia Rutieră care l-au calmat pe tânărul recalcitrant, conducându-l la sediul poliţiei municipale pentru cercetări.

"Şoferul a parcat la marginea unei intersecţii iar autobuzul nu mai putea să circule. Agentul nostru şi-a făcut datoria şi a încercat să-l determine pe acest tânăr să nu parcheze pe interzis. Şoferul va plăti în faţa legii dacă se va dovedi că a comis infracţiunea de ultraj" a declarat şeful Poliţiei Locale, Ştefan Tănăsescu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite