Buzău: S-a spânzurat pentru că nu îl lăsa sufletul să îşi concedieze oamenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit spânzurat în magazia firmei
Bărbatul a fost găsit spânzurat în magazia firmei

Criza financiară face victime la Buzău. Un bărbat de 57 de ani, administratorul unei firme din Buzău, a fost găsit spânzurat în această după-amiază într-o magazie. Cei care îl cunoşteau şi foştii colegi spun că şi-a luat zilele pentru că a fost nevoit să disponibilizeze cinci din cei zece angajaţi pe care îi avea la firmă.

CITIŢI ŞI: Buzău: Patronii îşi bat joc de angajaţi şi după ce i-au concediat

Rudele confirmă că directorul s-a sinucis din cauza concedierilor

Gheorghe Miu era director al filialei Buzău a firmei CEMPS. În această după-amiază, fiul său, care era angajatul aceleiaşi firme, l-a găsit spânzurat de un rastel într-una dintre magazii, printre piesele de schimb. L-a dat jos de acolo şi a chemat imediat poliţia şi ambulanţa dar aceştia nu au putut decât să constate decesul.

"Este vorba de un bărbat de 57 de ani. Când am ajuns noi era mort de peste 30 de minute. Am încerctat să îl resuscităm dar era deja mort şi nu am mai putut face nimic. Am înţeles de la poliţişti că a lăsat două bilete prin care îşi cerea scuze conducerii firmei şi familiei pentru gestul său", ne-a declarat Ştefan Lăcriţeanu, director Serviciul de Ambulanţă Buzău.

Bărbatul a lăsat două bilete, unul adresat conducerii firmei şi unul familiei. In cel adresat şefilor săi scria: „...îmi pare rău pentru gestul meu şi pentru neplăcerile pe care vi le-am cauzat dar nu mai puteam suporta necazurile vieţii...".

În cel de-al doilea bilet, adresat familiei, erau trecute mai multe instrucţiuni pentru fiul său, pin-uri ale cardurilor şi date despre acte.

Foştii colegi ai bărbatului spun că acesta avea în subordine zece angajaţi şi cu câteva zile în urmă conducerea de la Bucureşti îi pusese în vedere să dea cinci dintre ei afară.

"A fost coleg cu noi 20 de ani. La un moment dat a plecat şi a fost numit director la CEMPS, o firmă care se ocupă cu reparatul motostivuitoarelor. De câteva zile era tare amărât. Îl sunaseră de la Bucureşti, am înţeles, şi îi spuseseră să dea cinci oameni afară. Nici nu ştia cum să facă. Cred că ăsta este motivul, a preferat să se spânzure decât să îi lase fără servici", ne-a declarat Gheorghe Găman, fost coleg al bărbatului.

Apropiaţi care vor să-şi păstreze anonimatul spun însă că bărbatul avea datorii foarte mari la bănci. În urmă cu câţiva ani soţia sa a făcut mai multe credite pentru a-şi deschide un magazin alimentar iar acum nu mai puteau face faţă plăţilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite