Buzău: Criminalul afaceristului Ştefan Bran a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a dispus trimiterea în judecată a lui Dănuţ Gheorghe pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Bărbatul, boxer profesionist, împreună cu alţi doi complici, au venit în Buzău la data de 18 august 2010 pentru a-i aplica lui Ştefan Bran  o corecţie comandată de administratorul altei firme căreia acesta îi făcea concurenţă, fost asociat al său.

Ştefan Bran a fost aşteptat în faţa blocului de către cei trei indivizi, s-au luat la cearta iar Dănuţ Gheorghe, încurajat de ceilalţi doi prieteni i-a dat un pumn victimei. Din cauza loviturii deosebit de puternice, Ştefan Bran s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de o bordură, decesul survenind în spital după două zile.

Potrivit unor surse judiciare, filmul evenimentelor a fost foarte bine pus la punct. Fostul asociat al lui Ştefan Bran a comandat atacul celor trei tineri care fac parte dintr-un clan care acţionează la astfel de comenzi, după care aceştia l-au aşteptat pe Ştefan Bran în faţa blocului în dimineaţa zilei de 18.08.2010, l-au atacat, după care au dispărut.

Omul de afaceri a fost transportat, în comă, la Spitalul Judeţeanu Buzău. Medicii şi-au dat seama că starea sa este foarte gravă din cauza multiplelor lovituri la cap şi au decis să îl transporte la Spitalul Universitar din Bucureşti unde, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat.

După cercetări, care au durat mai multe luni, dar şi cu ajutorul unuia dintre criminali, anchetatorii au reuşit să îi identifice şi să îi reţină pe infractori.

L-au bătut până l-au băgat în moarte cerebrală

Ştefan Bran a avut o firmă de prelucrare a lemnului în cadrul căreia era asociat cu încă un bărbat de care, la un moment dat, s-a separat. Îniţial s-a crezut că a fost bătut de cămătari dar apoi anchetatorii au mers pe varianta că a fost vorba de o răzbunare a fostului asociat şi aşa i-au prins pe cei trei.

Potrivit anchetatorilor, acest caz a fost unul dintre cele mai complicate pe care le-au cercetat în ultimii 20 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite