Află ce restaurante mai au locuri disponibile de Crăciun şi Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mâncarea de pe masa de Revelion va fi extraordinară
Mâncarea de pe masa de Revelion va fi extraordinară

Restaurantele se întrec în oferte de sărbători. Buzoienii vor fi serviţi în serile de Crăciun şi Anul Nou cu de la cârnaţi şi calataboş până la specialităţi internaţionale. Muzică bună, mâncare tradiţională sau foc de artificii la preţuri cuprinse între 100 şi 250 de lei. Aceasta este oferta localurilor din Buzău pentru Sărbători.

Buzoienii care nu îşi permit să petreacă sărbătorile de iarnă într-o staţiune montană sau care vor să fie aproape de casă, optează pentru restaurantele din oraş.

Focşani: Petreceri cu meniuri sofisticate şi muzică live de Revelion

Patronii ştiu deja acest lucru şi au lansat pe piaţă oferte care mai de care mai tenatante, de la cârnaţi, sărmăluţe cu mămăliguţă sau caltaboş până la specialităţi italiene. Pentru că veniturile buzoienilor au scăzut, proprietarii de restaurante au ales ca preţurile din acest an să se menţină la aceeaşi valoare ca şi în 2009.

De exemplu, pentru masa festivă de Crăciun, resturantul „Taverna buzoiană" oferă buzoienilor un meniu tradiţional românesc şi băuturi la discreţie, iar atmosfera va fi întreţinută de un taraf cu lăutari, totul pentru 120 de lei de persoană.

Cei mai tineri pot merge în T'Essence Pub, unde pentru 50 de lei beneficiază de un bufet suedez şi şi diverse băuturi. Aici, jumătate din locurile puse la dispoziţie sunt deja rezervate.

Spectacole de Revelion

La cumpăna dintre ani, buzoienii pot petrece alături de trupa Nemuritorii la restaurantul Moonlight, unde pentru 235 de lei primesc un meniu cu produse internaţionale şi se pot bucura de un foc de artificii.

La Boema sunt puse la bătaie ultimele locuri. „Meniul se menţine la preţul de anul trecut, de 200 de lei. Clienţii care vor alege restaurantul nostru vor primi un meniu tradiţional românesc şi pot asculta şi dansa pe muzică live cântată de un taraf", ne-a spus Victor Stan, administratorul localului.

La Taverna buzoiană pentru 250 de lei buzoienii vor servi un meniu cu patru feluri de mâncare, dar primesc şi un recital Margareta Clipa şi Mihai Trăistariu, precum şi un show de cabaret.

O petrecere de trei zile se va organiza la T'Essence Pub. „Pentru 250 de lei de persoană clienţii vor beneficia în noaptea de Revelion de un meniu bogat şi băuturi la discreţie şi se va organiza şi un carnaval. A doua zi se va servi ciorba de potroace şi şi se ascultă muzică oldies, iar în cea de-a treia zi se servesc sărmăluţe şi se ascultă muzică lăutărească", spune Rodica Andreiaş, reprezentant al pub-ului.

Cel mai iefin meniu, 100 de lei de persoană, este oferit de Arunna cu mâncare românească şi internaţională, precum şi muzică pe toate gusturile, aleasă de un DJ.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite