Focşani: Petreceri cu meniuri sofisticate şi muzică live de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meniurile sunt atât din bucătăria românească, cât şi din cea internaţională.
Meniurile sunt atât din bucătăria românească, cât şi din cea internaţională.

Restaurantele au pregătit oferte atrăgătoare. Meniurile costă cel puţin 200 de lei de persoană la localurile de top. Nici cluburile nu fac notă discordantă, tinerii fiind întâmpinaţi cu meniuri diversificate, animaţie şi muzică bună. Cât despre preţuri, acestea sunt pentru toate buzunarele.

Focşănenii care nu vor să-şi petreacă Revelionul departe de casă, preferând o cină festivă alături de cei dragi, pot alege ofertele restaurentelor din municipiu. Cu meniuri complexe şi ambianţă deosebită, întreţinută fie de dj, fie de formaţii profesioniste, patronii se aşteaptă ca în următoarele două săptămâni toate locurile să fie rezervate.

Restaurantul Casa Veche se numără printre locaţiile de top care s-a pregătit cum a ştiu mai bine pentru a-şi întâmpina clienţii.

„Preţul unui meniu este de 220 de lei de persoană şi include specialităţi, precum cocktail de crudităţi, somon, ruladă de curcan, muşchiuleţ de porc cu ierburi aromate şi băuturi în funcţie de preferinţele fiecăruia. Locurile sunt ocupate în proporţie de 80%, iar pentru grupurile mai mari de zece persoane facem şi o reducere", declară Vasile Cristea, patronul restaurantului, care va organiza şi un Retro- Revelion.

Focşănenii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani la restaurantul Intim vor trebui să scoată din buzunare 200 de lei de persoană, bani în schimbul cărora vor primi cinci feluri de mâncare, băutură all-inclusive şi un desert cu totul special, preparat după o reţetă proprie. „Până acum s-au înscris în jur de o sută de persoane, dar noi îi mai aşteptăm pe toţi cei dornici să petreacă o seară deosebită. Mai avem aproximativ 50 de locuri libere", spune Claudiu Huzuneanu, unul dintre angajaţii restaurantului.

Formaţia Odeon şi Geambaşu

Cei care vor să se distreze pe acorduri de muzică live sunt aşteptaţi la Salonul Modern, unde atmosfera va fi întreţinută de formaţia Odeon, condusă de maestrul Costel Geambaşu. „Meniul este tradiţional românesc şi costă 200 de lei de persoană. Restaurantul este rezervat în proporţie de 50%", spune managerul Alin Agherghinei.

Revelioane incendiare în cluburi

Nici cluburile nu se lasă mai prejos când vine vorba de Revelion. Clubul Extrem a pregătit trei tipuri de meniuri, cu preţuri cuprinse între 250 şi 650 de lei, încluzând un aperitiv, fructe, prăjituri şi băuturi la alegere. Însă, cu aceşti bani este închiriată o masă pentru maximum 12 persoane. În Apollo, atmosfera va fi de carnaval, iar preţul unui bilet este de 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite