A murit directorul Maternităţii Buzău, medicul Muşat Doboş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul Maternităţii Buzău a aflat în această dimineaţă că şeful lor, medicul Muşat Doboş, a decedat în somn, în urma unui infarct. Acesta se afla la domiciliul său, din satul Mierea.

„Sâmbătă a fost de gardă după care a mers acasă. De dimineaţă am primit tragica veste şi încă ne vine greu să admitem că a murit. Toţi colegii transmitem condoleanţe familiei îndurerate”, a declarat Dana Baciu, asistentă şefă la Maternitatea Buzău. Trupul neînsufleţit al medicului Doboş va fi depus la Catedrala Arhiepiscopală, din municipiul Buzău.

Lacrimi şi flori pentru medicul Muşat Doboş

„Lucrez în Maternitatea din Buzău din anul 1983. Am terminat facultatea la Bucureşti iar rezidenţiatul în ginecologie l-am făcut în mai multe clinici tot din capitală, ca să văd cam ce face fiecare şi cam ce punct de vedere are în privinţa actului medical. După experienţa aceasta, mi-am căutat un loc cât mai aproape de Bucureşti dar fiind un oraş închis am fost nevoit să ajung în provincie. Aşa că printr-o conjunctură am ajuns aici în urbea Buzăului din care am sperat că voi pleca cât mai curând, dar uite aşa au trecut anii şi sunt deja cum s-ar spune acum legat de glie sau priponit cum mai spun unii", mărturisea medicul Doboş, într-un recent interviu acordat cotidianului Adevărul de Seară.

CITIŢI: Povestea vieţii medicului Muşat Doboş şi destăinurile sale făcute în Adevărul de Seară, într-un articol publicat acum câteva luni

Muşat Doboş s-a născut pe 2 iulie 1950, la Suceava. Era căsătorit şi avea doi copii. Fata este studentă la drept în Franţa, la Toulouse, iar băiatul, rezident în chirurgie la Bruxelles. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti şi avea la activ multiple specializări în Franţa, în domeniul ginecologiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite