VIDEO/ FOTOGALERIE Clanurile interlope care bagă groaza în bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul care a izbucnit la Giurgiu a adus din nou în atenţie problema clanurilor interlope. În Bucureşti există mai bine de zece grupări de acest gen care controlează diferite zone din oraş. Scandalurile provocate de membrii lor au proporţii mari şi de multe ori implică arme. Clanurile cunoscute în Capitală se ocupă cu ilegalităţi de toate felurile, de la cămătărie şi taxe de protecţie, până la trafic de carne vie, răpir

Grupările infracţionale care controlează sectorul 1 al Capitalei sunt Gemenii şi clanul Sadoveanu. Clanul „Gemenii" este specializat în furturi de maşini de lux. Principalele zone în care aceştia acţionează sunt Chitila, zona Bucureştii Noi şi Giuleşti. Clanul lui Sadoveanu este ştiut şi sub numele de clanul Belgienilor. Aceştia sunt celebrii pentru trafic de carne vie, proxenetism, răpiri dar şi furturi de maşini şi din locuinţe, tâlhării şi trafic de droguri. Ei acţionează şi în Ilfov, mai ales în zona Tunari. Citeşte mai multe aici!

În sectorul 2 din Bucureşti, cele mai renumite clanuri sunt Duduianu şi Caran. Clanul Duduienilor este una dintre primele grupări apărute după Revoluţie.  Zona în care aceştia acţionează cel mai des este cartierul Pantelimon. Mambrii grupării se ocupă cu şantaj, cămătărie, prostituţie şi trafic de droguri. A doua grupare care acţionează în zona Pantelimon este clanul Caran. Membrii grupării ţigăneşti se ocupă de traficul de droguri, cămătărie şi şantaj. În urmă cu cinci ani, cele două clanuri au acţionat împreună şi au spart un depozit de electrocasnice de unde au furat marfă de peste şapte miliarde de lei vechi. Află aici totul despre grupările interlope din sectorul 2!

Sile Pietroi, unul dintre cei mai puternici interlopi din Sectorul 3

Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie cu interlopii din Bucureşti!

Familiile ţigăneşti Chira şi Pietroi fac legea în sectorul 3 al Bucureştiului. Zonele de acţiune a membrilor familiei Chira sunt Cartierul 23 August şi zona Faur, de foarte mult timp. Aceştia se ocupă cu mai toate tipurile de infracţiuni: răpiri, tâlhării, şantaje, estorcări de bani, proxenetism şi trafic de droguri. Vasile Fierbântu, zis şi Sile Pietroi conduce gruparea ce-i poartă numele, specializată în şantaje, extorcări şi tâlhării. Citeşte detalii despre clanurile ţigăneşti aici!

În sectorul 4, legea de pe stradă este făcută de membrii clanului Sportivilor, majoritatea dintre ei fiind cunoscuţi prin intermediul galeriei echipei de fotbal Steaua. Zonal or de acţiune este Berceni. În acest sector acţionează şi clanul Gruia, care domină şi comuna Jilava, dar şi clanul Ştoacă, ce acţionează şi în sectorul 5. Clanul Metin este şi el cunoscut în sectorul 4, după câteva conflicte armate care au avut loc între membrii acestei grupări şi cei care fac parte din clanul Sportivilor. Taxele de protecţie, traficul de droguri şi tâlhăriile sunt activităţile principale ale clanurilor din acest sector. Află detalii despre grupările din sectorul lui Piedone aici!

Înainte de 2004, clanul Cămătarilor făcea legea în sectorul 5. Acum, sectorul lui Vanghelie este sub dominaţia grupării lui Ion al lui Ştoacă, liderul celei mai mari reţele de heroină din zonă. Un alt clan care acţionează pe teritoriul lui Vanghelie este clanul lui Pian. Membrii grupării sunt specializaţi pe şantaj. Clanul Ştoacă este cunoscut pentrutrafic de droguri şi proxenetism, la şantaje şi cămătărie, în zone ca Şoseaua Giurgiului, Piaţa Reşiţa şi Bulevardul Obregia. Reţeaua de heroină condusă de ei este una dintre cele mai mari din Capitală. Clanul lui Pian domină Rahova şi şoseaua Alexandriei. Interlopii se ocupă cu şantajul şi cămătăria sau tâlhăriile. Citeşte totul despre interlopii din sectorul 5!

Până în 2010, clanul Luptătorilor era una dintre grupările care controlau sectorul 6 din CApitală. Totuşi, după ce liderii interlopilor au fost arestaţi, printre care şi Eugen Preda, gruparea a fost destructurată. În Militari şi Crângaşi este cunoscut clanul lui Buba, ai cărui membrii se ocupă cu traficul de orice fel, taxele de protecţie şi pe locurile de veci, proxenetismul şi recuperările. Află aici mai multe despre brigăzile din sectoul 6!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite