Complexul rezidenţial al fraţilor Negoiţă este cuprins de flăcări! Ţoţi locatarii au fost evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

UPDATE 16.18 Incendiul s-a extins la câteva apartamente de la etajele inferioare, în urma căderii unor bucăţi din acoperiş, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, după ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panică.

UPDATE 15.33 Potrivit RTV, cartierul ar fi o investiţie a omului de afaceri Robert Negoiţă şi a fost finalizat în 2011. Acesta se întinde pe o suprafață de 45.000 mp iar cele 12 imobile au un regim de înălţime de P+11 etaje. Complexul este situat pe Splaiul Dudeşti, la 10 km depărtare de la Piaţa Unirii din centrul Bucureştiului. Confort City este realizat de Domus Stil, parte a RIN Group, o firma a omului de afaceri Robert Sorin Negoiță, în prezent primar al Sectorului 3.

UPDATE 15.27 Locatarii au fost evacuaţi din calea flăcărilor, neexistând nicio o victimă până în prezent.

CITEŞTE ŞI: Locatarii ansamblului rezidenţial care arde în Popeşti Leordeni vor fi cazaţi la hotel

"Incendiul afectează etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidenţial Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifestă cu un fum gros, iar flăcările afectează aproximativ 400 de metri pătraţi de material lemnos", au mai spus sursele citate.

Pompierii intervin la faţa locului cu două autoscări şi cinci autospeciale cu apă şi spumă, potrivit ISU Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Blocurile lui Negoiţă, bombă cu explozie întarziată. Complexul rezidenţial nu are autorizaţie de la ISU şi Garda de Mediu!

Tot acolo se află un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin la faţa locului. Din primele informaţii, se pare că focul a pornit de la mansardă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite