Blocurile lui Negoiţă, bombă cu explozie întarziată. Complexul rezidenţial nu are autorizaţie de la ISU şi Garda de Mediu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul rezidenţial unde a izbucnit un incendiu puternic în jurul orei 14.00 este o construcţie al cărei dezvoltator a fost o firmă a actualului primar al sectorului 3, Robert Negoiţă. Complexul a fost urmărit încă de dinainte de a tăia panglica de probleme.  

Astfel, potritivit purtătorului de cuvânt al ISU Ilfov complexul rezidenţial din sectorul 3 Confort City nu are autorizaţie şi asta pentru că nu există o sursă sustenabilă de apă de unde pompierii să-şi alimenteze autospecialele.

Lipsa autorizaţiei din partea ISU trebuia să împiedice tocmai astfel de situaţii în care un incendiu poate escalada şi se poate răspândi şi la restul clădirii, în loc să fie stins. 

CITEŞTE ŞI: Locatarii ansamblului rezidenţial care arde în Popeşti Leordeni vor fi cazaţi la hotel

De asemenea, potrivit b365, Confort City este construit prea aproape de o groapă de gunoi şi nu are nici autorizaţie de mediu. Comisarii Gărzii de Mediu avertizau că dezvoltatorul a construit Confort City în zona de protecţie sanitară a depozitului de deşeuri "Ochiul Boului", ce aparţine SC Ecorec SA, iar acest proiect imobiliar nu ar trebui să fie utilizat ca ansamblu de locuinţe.

"Pentru locuitorii din ansamblul rezidenţial Confort City a fost făcută precizarea expresă că aceste construcţii nu deţin acte de reglementare pe linie de protecţia mediului, din punctul de vedere al destinaţiei ansamblu de locuinţe. Mai mult, imobilele au fost construite în zona de protecţie sanitară a depozitului ecologic de deşeuri Ochiul Boului aparţinând SC Ecorec SA", au declarat oficialii Gărzii de Mediu pentru sursa citată.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite