Doi candidaţi pentru funcţia de rector al UPB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de două candidaturi au fost depuse pentru funcţia de rector al Universităţii Politehnice din Bucureşti (UPB) în termenul prevăzut pentru înregistrarea acestora.

Cei doi candidaţi sunt Ion Ciucă (55 ani) şi Mihnea Costoiu (40 ani). Ion Ciucă este profesor universitar la catedra Metalurgie fizică și Știința materialelor a Facultăţii de Știința și Ingineria Materialelor din cadrul UPB şi totodată şef al Direcției Strategii de Finanțare Instituțională din cadrul Direcției Generale Învățământ Superior din Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Mihnea Costoiu este cadru didactic asociat la UPB şi ocupă din 2005 postul de director general administrativ în cadrul instituţiei de învăţământ superior. Costoiu a mai ocupat şi funcţia de secretar general în Ministerul Educaţiei între anii 2001-2004, precum şi pe cea de secretar de stat în cadrul aceleiaşi instituţii, în anul 2009.

Alegerile pentru ocuparea postului de rector vor avea loc pe 22 martie. Pentru data de 16 martie este programată prezentarea raportului rectorului actual. În prezent, postul de rector al Universităţii Politehnice din Bucureşti este ocupat de Ecaterina Andronescu.

Citeşte şi:
Culmea competenţei în justiţie: de trei ani se caută instanţa care să judece procesul unui senator

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite