De ce a fost arestat şmecherul cu BMW? Vezi cum i-a sfidat beizadeaua pe oamenii legii şi care a fost motivarea judecătorilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tupeul din trafic al lui Andrei Traian Andronie (20 de ani), care a ucis doi oameni pe Calea Floreasca, după ce a provocat un groaznic accident rutier, a continuat şi după tragedie. Judecătorii au folosit, însă, totul împotriva lui.  

Andrei Traian Andronie, fiul fostului preşedinte executiv al BCR, Jean Andronie, a provocat, sâmbătă dimineaţă, unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Bucureşti, din ultimii ani. Tânărul în vârstă de 20 de ani a ucis doi oameni, un taximetrist, Ştefan Robert Micu (32 de ani), şi pe clienta sa, Ana Maria Nistor (21 de ani).



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

image

Andronie s-a urcat băut la volan, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a gonit, urmărit de agenţii de la Rutieră, cu 180 de kilometric la oră. Cel puţin acolo s-a oprit acul de viteză al bolidului său, un BMW X5, atunci când a intrat cu el în maşina taximetristului, pe Calea Floreasca.
Tupeul tânărului a continuat în faţa poliţiştilor, cărora a început să le cânte muzivă hip-hop imediat după ce i-a ucis pe cei doi. A primit însă 29 de zile de arest preventive.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

De ce a fost arestat Andrei Andronie? Jurnaliştii de la bucuresti.adevarul.ro au aflat care este motivarea judecătorilor, care susţin că i-a tratat „cu dispreţ“, de ce nu au fost de acord ca beizadeaua să fie cercetată în stare de libertate şi ce a mai spus tânărul în faţa oamenilor legii.

Rămâi pe bucuersti.adevarul.ro si află care a fost viteza oficială pe care o avea Andrei Traian Andronie în momentul în care a fost urmărit ca în filme de Poliţie şi a provocat tragicul accident.

MAI CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite