Oferte de top la târgul imobiliar: terenuri gratis şi case de austrieci în zone verzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Târgul Naţional Imobiliar care are loc în acest final de săptămână la Palatul Parlamentului, dezvoltatorii imobiliari au venit cu oferte de top pe gustul fiecăruia. Pentru cei care vor să trăiască la fel ca europenii, jucătorii de pe piaţa imobiliară din capitală au prezentat cartiere unice.

Una dintre surprizele de la târg pregătite special pentru bucureşteni este faptul că Mihnea Balescu, cel mai mare propiretar de terenuri din Vestul Capitalei are pentru cei interesaţi un teren pe care îl oferă gratuit, în cadrul unei tombole. Locaţia este bine aleasă, terenul făcând parte dintr-un proiect situat între o Pădure rezervaţie Naturală şi o salbă de lacuri.

image

Un investitor austriac a pus bazele unui cartier de case care copiază stilul celor din ţara lui natală în Nord-Vestul Bucureştiului, lângă oraşul Buftea. În cartier sunt aproape 60 de vile preţul lor variind în funcţie de mărime. Astfel, cele mai ieftine case s-au vândut la 150.000 euro, fiind case de tip duplex, iar cele mai scumpe case au o suprafaţă de 450 metri pătraţi şi un teren aferent de o suprafaţă aproape dublă. O astfel de casă costă 250.000 de euro şi este situată pe malul lacului Crevedia. Conceptul de casă austriacă vine la pachet cu un garaj încorporat, dar şi cu staţie de epurare proprie. „Casele se vând la gri, fără gresie, faianţă, parchet sau alte decoraţiuni, tocmai pentru ca proprietarii să le amenajeze cum doresc", explică managerul proiectului, Mădălina Pascaru. Atracţia cumpărătorilor se leagă şi de spaţiile de utilitate publică amenajate: grădiniţă, sală de sport, cabinet medical şi farmacie.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO Un fost medic încearcă să-i convingă pe bucureșteni să cumpere casa-fagure, locuința care creşte odată cu familia

Ultima găselniţă imobiliară din România: mini-garsoniera inteligentă. Vezi AICI cum se transformă din bucătărie, în living, dormitor sau birou

La Târgul Naţional Imobiliar s-au adunat peste 80 de participanţi cu mii de oferte diversificate, pliante pe gustul tuturor. Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului, intrarea de pe Calea 13 Septembrie, până duminică, şi este deschis de la 10.00 dimineaţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite