GALERIE FOTO Un fost medic încearcă să-i convingă pe bucureșteni să cumpere casa-fagure, locuința care creşte odată cu familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţele eco şi cele multifuncţionale sunt vedete la Târgul Naţional Imobiliar care s-a deschis astăzi la Palatul Parlamentului din Capitală. Printre cei peste 80 de participanţi care au venit cu idei noi, preţuri mici şi oferte revoluţionare irezistibile se numără şi inventatorul unui nou tip de casă, modern, ecologic şi ieftin: casa de tip fagure.

Locuinţa este formată din module care au o suprafaţă între 14 şi 20 de metri pătraţi. Practic, spaţiul de locuit poate fi extins în funcţie de nevoile proprii ale locatarilor, prin simpla adăugare a unui nou modul. „Fiind tânăr poţi să începi cu un modul şi pe măsură ce familia creşte poţi să îţi dezvolţi şi locuinţa", a explicat inventatorul Florin Dobrescu, fost medic. Conceptul a fost gândit în stil ecologic, materialele de costrucţie recomadate fiind cele naturale.

CITEŞTE ŞI: Ultima găselniţă imobiliară din România: mini-garsoniera inteligentă. Vezi AICI cum se transformă din bucătărie, în living, dormitor sau birou

Oferte de top la târgul imobiliar: terenuri gratis şi case de austrieci în zone verzi

image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

„Doi oameni ar putea ridica casa de la fundaţie în aproximativ două săptămâni. Preţul unui modul porneşte de la 6.500 de euro", a mai explicat invetatorul conceptului.

image

Casa ecologică este avantajoasă din toate punctele de vedere. În funcţie de materialele din care este construită, aceasta poate fi uşor demontată şi montată chiar de către proprietari. În plus, conceptul acestui gen de casă ecologică este bazat pe conceptul organismelor.

image

"Eu am văzut fiecare modul al casei ca pe o celulă vie, iar casa ca pe un organism ce respectă legi biologice", a spus Florin Dobrescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite