UPDATE Suspendarea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, infirmată de IGPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce o ziaristă de la o televiziune din Capitală a depus plângere împotriva comisarului-şef Christian Ciocan, iar acesta se apăra invocând divinitatea, B1TV a anunţat că purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române ar fi fost suspendat din funcţie. IGPR a infirmat însă, zvonul.

UPDATE 12.20 IGPR a emis un comunicat prin care infirmă zvonul făcut public de către B1TV . Iată comunicatul de presă: "Având în vedere ştirea prezentată pe postul de televiziune B1TV, potrivit căreia comisarul - şef de poliţie Christian Ciocan a fost suspendat din funcţie, Centrul
de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: comisarul-şef de poliţie Christian Ciocan este şeful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi purtătorul de cuvânt al acestei instituţii. Ofiţerul nu a fost vreodată şi nu este suspendat din funcţia publică pe care o deţine. Comisarul-şef Christian Ciocan lucrează în Poliţie de peste 21 de ani şi nu a fost niciodată sancţionat"

După ce, în ultimii doi ani, a excelat în gafe care au dus la desfiinţarea postului pe care îl ocupa la Poliţia Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan (43 de ani) -reabilitat de chestorul Liviu Popa şi încurajat să continue să reprezinte imaginea Poliţiei Române - este implicat într-un nou scandal, soldat cu o plângere penală pe numele său. O jurnalistă de televiziune din Bucureşti îl acuză pe comisarul Ciocan de hărţuire sexuală.

Citeşte mai multe despre acest caz aici:  Acuzat de hărţuire sexuală, Ciocan se dă hărţuit

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite