Acuzat de hărţuire sexuală, Ciocan se dă hărţuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Christian Ciocan, nedezlipit de femei şi la locul de muncă
Comisarul Christian Ciocan, nedezlipit de femei şi la locul de muncă

După ce o ziaristă de la o televiziune din Capitală a depus plângere împotriva comisarului-şef Christian Ciocan, acesta se apără invocând divinitatea.

După ce, în ultimii doi ani, a excelat în gafe care au dus la desfiinţarea postului pe care îl ocupa la Poliţia Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan (43 de ani) -reabilitat de chestorul Liviu Popa şi încurajat să continue să reprezinte imaginea Poliţiei Române - este implicat într-un nou scandal, soldat cu o plângere penală pe numele său. O jurnalistă de televiziune din Bucureşti îl acuză pe comisarul Ciocan de hărţuire sexuală.

Ziarista: „Îţi doresc să nu treci prin aşa ceva"

În plângerea depusă împotriva lui Christian Ciocan, tânăra a susţinut că acesta i-ar fi făcut avansuri şi că ar fi agasat-o noaptea cu SMS-uri cu „conţinut nepotrivit".  Potrivit unor surse judiciare, după câteva săptămâni, hărţuirea comisarului ar fi continuat cu şicane şi ameninţări legate de „activitatea tinerei, în plan profesional".

Surse din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei au precizat că jurnalista le-a cerut superiorilor lui Christian Ciocan, care fac cercetări în acest caz, să-i fie protejată identitatea. „Îţi doresc să ai în continuare un Paşte fericit, îţi doresc să nu treci niciodată prin aşa ceva", a fost declaraţia dată de aceasta pentru „Adevărul".

Poliţistul: „Eu sunt cel hărţuit!"

Christian Ciocan refuză şi el să comenteze. Susţine că nu este cercetat de nimeni, nu este verificat de nimeni, nu a hărţuit sexual pe nimeni. În schimb, spune el, oricine este liber să depună plângeri, conform Constituţiei.

„Eu sunt cel hărţuit, dar nu comentez aşa ceva. Întrebaţi-i, vă rog, pe cei care spun aşa ceva! Eu pot să spun doar că de Paşte m-am spovedit, m-am împărtăşit, am făcut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grijă de fiecare dintre noi!".

Scandalul de hărţuire sexuală survine celui de acum o lună, când Christian Ciocan a apărut în mai multe fotografii postate pe reţelele de socializare, alături de Mihaela - „Regina Bamboo-ului", protejată a clanului Cămătaru, şi de iubitul acesteia, Bogdan Niţă, un traficant care distribuia cocaină în Bamboo şi LeGaga. După ce Niţă a fost arestat, şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a intrat în vizorul DIICOT.

"Eu pot să spun doar că de Paşte m-am spovedit, m-am împărtăşit, am făcut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grijă de fiecare dintre noi."

Christian Ciocan comisar-şef

Alte ,,isprăvi"  ale comisarului Ciocan

- În iulie 2010, Parchetul Judecătoriei Sectorului2 sesiza Poliţia Capitalei că Ciocan oferă date din dosarele penale înainte ca acestea să ajungă la procurorul de caz.

- În noiembrie 2010, Ciocan devenea muza designerului Cătălin Botezatu, care îi dedica o linie de lenjerie intimă.

- În decembrie 2010, Ciocan era ,,sufletul" petrecerii aniversare a lui Botezatu, alături de nume sonore din showbiz şi de Nicu Gheară.

- În aceeaşi lună, Ciocan declara că persoanele care intervin în conflictele de stradă pot fi la rândul lor anchetate. A fost sancţionat, iar ulterior postul său a fost desfiinţat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite