Iurie Darie a fost externat azi! Actorul a trecut cu bine peste operaţia pe creier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Iurie Darie, internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni“ pentru o operaţie pe creier, a fost externat în cursul dimineţii de azi. Starea de sănătate a acestuia este mult mai bună decât la internare. 

Medici au anunţat că actorul poate pleca acasă după întervenţia pe creier de săptămâna trecută. Iurie Darie , în vârstă de 83 de ani, a fost adus pe 10 mai la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“ din Capitală.

"Pacientul este mult mai bine decât la internare, va pleca din spital joi, în jurul orei 12.00", a spus doctorul Florian Bica.

Pe 21 mai, acesta a fost operat pe creier, pentru ca lichidul cumulat să fie eliberat. Intervenţia chirurgicală trebuia să aibă loc în 16 mai, ânsă a fost amânată din cauza unei infecţii urinare care trebuia tratată înainte de operaţie.

În semn de recunoştinţă pentru întreaga lor activitate artistică, Darie şi colegul său de breaslă, Marin Moraru, vor primi vineri stele pe Aleea Celebrităţilor – Walk of Fame din Piaţa Timpului din Bucureşti.

Citeşte şi:

Actorii Marin Moraru şi Iurie Darie primesc câte o stea pe Aleea Celebrităţilor


Iurie Darie, operat la buzunar chiar înainte de a intra în sala de operaţie. Actorul a fost jefuit în Spitalul Bagdasari-Arseni


UPDATE Iurie Darie, în operaţie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite