Iurie Darie, operat la buzunar chiar înainte de a intra în sala de operaţie. Actorul a fost jefuit în Spitalul Bagdasari-Arseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Iurie Darie (83 de ani), internat la Spitalul de Urgenţă Bagdasari-Arseni, unde a fost diagnosticat cu hidrocefalie, a fost jefuit cu câteva ore înainte de a ajunge pe masa de operaţii.

Duminică seara, Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie, a sesizat că actorului i-a dispărut telefonul mobil, chiar din salonul unde era internat, scrie un ziar tabloid.

Anca Pandrea a căutat în tot salonul şi a întrebat în stânga şi în dreapta pentru a găsi aparatul, supărată că va pierde toate numerele de telefon din agendă, însă fără niciun rezultat, ceilalţi pacienţi ridicând din umeri.

„Duminică seara, cu o zi înainte de operaţie, am vorbit la telefon cu Anca Pandrea. Era negăjită rău că nu au şi ei o rezervă, că stau într-un salon cu cinci-şase paturi, unde vin vizitatori şi e forofotă mare şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, lui Iura îi fusese furat şi telefonul“, a explicat pentru acelaşi ziar tabloid senatorul Marius Marinescu, prieten apropiat cu Iurie Darie şi Anca Pandrea.

De asemenea, politicianul a liniştit-o pe soţia actorului spunându-i că va face tot posibilul ca după operaţie Iurie Darie să fie mutat într-o rezervă a spitalului.

Actorul a fost operat ieri pentru a-i fi extras lichidul cefalorahidian (LCR) care s-a acumulat în zona creierului. Intervenţia a fost un succes şi a durat trei ore şi 45 de minute.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite