UPDATE "Jack Înţepătorul", care teroriza femeile din Bucureşti, a fost condamnat la 1 an şi 10 luni cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Nistor, principalul suspect în cazul femeilor înţepate cu un ac în tramvaiul 41, a fost astăzi eliberat. Bărbatul de 38 de ani a fost acuzat de tulburarea liniştii publice şi ultraj împotriva bunelor moravuri.

Opt persoane au depus plângeri împotriva bărbatului şi cer daune agresorului. În urma sentinţei, Cătălin Nistor este obligat să meargă la un psiholog pentru consiliere.

Bărbatul acuzat că a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41 a fost dus de către poliţişti la Parchet în urmă cu aproximativ două luni. Acesta a declarat atunci că a luat acele cu care a înţepat femeile, de pe un birou de la locul de muncă. "Jack Înţepătorul" şi-a recunoscut fapta şi declara, la acea vreme, că motivul pentru care înţepa femei în tramvai este că dorea să le atragă atenţia.

Soţia acestuia se numeşte Irina Nistor şi are un cabinet de avocatură în Cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei.

Contactată de reporterii "Adevărul" pentru a-şi spune părerea în legătură cu acuzaţiile care i se aduceau soţului ei, femeia s-a abţinut. "Nu am timp să vorbesc, mulţumesc", spunea Irina Nistor, după care a închis telefonul.

UPDATE 14.37:

Bărbatul care a înţepat mai multe femei cu un ac în tramvaiele de pe linia 41 a fost găsit vinovat pentru faptele sale şi condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, relatează Hotnews. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au decis, de asemenea, că bărbatul, pe nume Cătălin Nistor, va urma în următorii patru ani cursuri de consiliere individuală în ceea ce priveşte comportamentul social, de grup şi individual.

Potrivit B1 TV, Cătălin Nistor a primit o condamnare de o lună de închisoare pentru fiecare din victimele sale. Judecătoria Sectorului 6 l-a mai condamnat la un an şi jumătate pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pedeapsa finală primită de bărbat a fost de un an şi zece luni cu suspendare.

Magistraţii au stabilit, de asemenea, că, pe o perioadă de patru ani, Cătălin Nistor are de îndeplinit mai multe obligaţii:
- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti
- să anunţe orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea
- să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă
- să comunice informaţii cu privire la mijloacele sale de existenţă
- să nu intre în legătură cu părţile vătămate
- să se supună măsurii de îngrijire constând în urmarea unui curs de consiliere individuală, de grup şi individual.

Citeşte şi:

Ce spune psihologul despre agresorul din tramvaiul 41: „Are o tulburare psihică care e legată de fantasme sexuale“

Faţa inginerului psihopat din tramvaiul 41

Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 este căsătorit cu o avocată! Află ce reacţie a avut femeia!

Soţia psihopatului din tramvaiul 41 a intentat divorţ. Femeia vrea să scape de el cât mai repede!

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite