Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 este căsătorit cu o avocată! Află ce reacţie a avut femeia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Nistor, principalul suspect în cazul femeilor înţepate cu un ac în tramvaiul 41, este căsătorit cu o avocată.

UPDATE 23.05: Agresorul se află în faţa judecătorilor de mai bine de două ore. Acesta şi-a recunoscut fapte şi urmează ca magistraţii să decidă arestarea sa preventivă. Bărbatul de 38 de ani este acuzat de tulburarea liniştii publice şi ultraj împotriva bunelor moravuri. El riscă şapte ani de închisoare.

UPDATE 21.50: Procurorii au decis să emită o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

18.25 Bărbatul acuzat că a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41 a fost dus de către poliţişti la Parchet. Acesta a declarat că a luat acele cu care a înţepat femeile, de pe un birou de la locul de muncă.

Soţia acestuia se numeşte Irina Nistor şi are un cabinet de avocatură în Cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei.

Contactată de reporterii "Adevărul" pentru a-şi spune părerea în legătură cu acuzaţiile care i se aduc soţului ei, femeia s-a abţinut. "Nu am timp să vorbesc, mulţumesc", a spus Irina Nistor, după care a închis telefonul.

Conform poliţiştilor bucureşteni, suspectul ar fi recunoscut că înţepa femei în tramvai. Motivul invocat de acesta este că dorea să le atragă atenţia.

Citiţi mâine în ziarul "Adevărul"  povestea bărbatului care înţepa femei în tramvaiul 41.

Citiţi şi:

Psihopatul care agresa femei în tramvai a recunoscut că înţepa victimele! Este căsătorit şi lucrează ca funcţionar la UniCredit Ţiriac Bank

PANICĂ Un psihopat înţeapă cu un ac oamenii din tramvai. Prima victimă şi-a făcut urgent analizele

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite