Psihopatul care agresa femei în tramvai a recunoscut că înţepa victimele! Este căsătorit şi lucrează ca funcţionar la UniCredit Ţiriac Bank

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii l-au reţinut pentru audieri pe bărbatul împotriva căruia au fost făcute şase plângeri, toate de către femei înţepate în mijloace de transport.

UPDATE 15:55 Suspectul audiat de poliţişti şi procurori se numeşte Cătălin Nistor şi este angajat la banca UniCredit Ţiriac, conform poliţiştilor. Reprezentanţii băncii au refuzat să confirme sau să infirme faptul că individul este angajatul instituţiei. "Fiind vorba de o investigaţie oficială în desfăşurare nu putem comenta cazul. Dacă vom fi solicitaţi, vom colabora cu organele de anchetă", a declarat scurt Anca Nuţă, reprezentanta băncii UniCredit Ţiriac.

UPDATE 15:20 Conform poliţiştilor bucureşteni, suspectul ar fi recunoscut că înţepa femei în tramvai. Motivul invocat de acesta este că dorea să le tragă atenţia.

Bărbatul, care are 38 de ani, este din Bucureşti şi nu este cunoscut cu antecedente penale, susţine Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 îl cercetează pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pedeapsa maximă pentru această infracţiune este de 7 ani de închisoare.

Cele şase victime au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

UPDATE 14:21 Potrivit anchetatorilor, agresorul este căsătorit şi lucrează ca funcţionar la bancă.

Prima plângere împotriva lui a fost făcută marţi de către o tânăra care circula cu tramvaiul 41 şi care a avut totuşi prezenţă de spirit şi i-a făcut agresorului o poză cu telefonul mobil.

S-a dus apoi la spital, iar medicii au confirmat că a fost înţepată cu un obiect care părea a fi ac. I-au făcut mai multe teste şi vaccinuri care să o ferească de eventuale infecţii. Cazul a fost prezentat de prietenul victimei, care a făcut mai multe apeluri pe internet pentru a reuşi să afle cât mai repede dacă există un precedent, dar şi cine este bărbatul care a făcut asta.

Împreună cu iubitul ei, fata a pornit pe internet o campanie prin care a încearcat să afle detalii despre individ. Campanie care s-a terminat cu succes. Principalul suspect este audiat acum de poliţiştii Secţiei 22 de Poliţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite