Bărbatul ars în incendiul de lângă liceul „Mircea Eliade“ a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căminul din curtea liceului „Mircea Eliade“ a luat foc marți, 21 februarie, în jurul orei 12.00, iar un bărbat a suferit arsuri de gradul III pe 95% din suprafața corpului și a murit al scurt timp după ce a ajuns la spital.

Bărbatul rănit grav în incendiul de la „Mircea Eliade“ a ajuns la Spitalul De Arși din Capitală și a fost examinat de medici. Managerul instituției, Vitalie Stan, a declarat că  bărbatul de 57 de ani suferea de arsuri de gradul III pe 95 % din suprafața corpului.

El a mai adăugat că pacientul nu mai avea nicio șansă să trăiască, mai ales că era și semiparalizat și suferea de mai multe boli. La scurt timp după internare, bărbatul și-a pierdut viața, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, Călin Ciontu.

Incendiul de lângă liceul Mircea Eliade Incendiul de lângă liceul Mircea Eliade
image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu locul incendiului!

Incendiul a izbucnit din cauza unui reșou peste care bărbatul semiparalizat s-a prăbușit. Pătura cu care acesta era învelit a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins și în restul camerei. Vecinii, ajutați de pompieri, au reușit să stingă incendiul.

Este vorba despre o clădire veche în care locuiesc oameni nevoiași care nu au unde să stea. La momentul incendiului, în imobil se mai aflau aproximativ 30 de persoane.

CITEȘTE ȘI:

Incendiul de la „Mircea Eliade“: un bărbat are arsuri pe 95% din suprafața corpului, iar medicii spun că va muri

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite