Incendiul de la „Mircea Eliade“: un bărbat are arsuri pe 95% din suprafața corpului, iar medicii spun că va muri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căminul din curtea liceului „Mircea Eliade“ a luat foc marți, 21 februarie, în jurul orei 12.00, iar un bărbat a suferit arsuri de gradul III pe 95% din suprafața corpului.

UPDATE 14.35:

Bărbatul rănit grav în incendiu a ajuns la Spitalul De Arși din Capitală și a fost examinat de medici. Managerul instituției, Vitalie Stan, a declarat că  bărbatul de 57 de ani suferă de arsuri de gradul III pe 95 % din suprafața corpului. „Este aproape carbonizat“, a spus managerul spitalului. El a mai adăugat că pacientul nu mai are nicio șansă să trăiască, mai ales că este și paralizat și suferă de mai multe boli. În acest moment, bărbatul are dureri insuportabile, iar medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-i mai reduce suferința.

Incendiul de lângă liceul Mircea Eliade Incendiul de lângă liceul Mircea Eliade
image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu locul incendiului!

UPDATE 13.22:

„Prima ipoteză este că bărbatul a lăsat nesupravegheat un corp de încălzit. Cu toate acestea, luăm în calcul și alte posibile cauze. Vom stabili cu exactitate cum a pornit incendiul, în urma cercetărilor“, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile. El a adăugat că vecinii au stins focul din încăperea în care se afla bărbatul.

UPDATE 13.00:

Bărbatul care a suferit arsuri în incendiu locuia în căminul din curtea liceului, la etajul doi. Flăcările au pornit chiar din camera bărbatului care are arsuri pe 70% din suprafața corpului. „Echipajul ambulanței i-a acordat primele îngrijiri medicale, însă victima se află în pragul inconștienței“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile. Acesta a fost transportat la Spitalul de Arși din Capitală.

În imobil se mai aflau alți 14 nefamiliști. Este vorba despre o clădire veche în care locuiesc oameni nevoiași care nu au unde să stea.

În liceul „Mircea Eliade“  a izbucnit un incendiu în urmă cu puțin timp. În instituția de învățământ se țineau cursuri în momentul în care clădirea a început să ardă. Mai multe echipaje IDU au fost trimise către liceu pentru a stinge focul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite