Muncitorul rănit în vijelia de ieri a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traumatismele bărbatului, care a fost grav rănit în timp ce se afla la serviciu pe şantier, erau foarte grave, iar medicii s-au luptat ore întregi pentru a-l stabiliza. Din păcate însă, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Vântul foarte puternic, cu o viteză de 75 de kilometri pe oră, a spulberat totul în cale în furtuna de ieri, din Capitală. Furtuna a început în Bucureşti, cu ploaie cu grindină. Schelele şantierelor de construcţii au fost măturate de vânt. Din păcate, o persoană a murit după ce a fost grav rănit de nişte panouri răpuse de vânt.

Potrivit autorităţilor, muncitorul se afla în timpul serviciului şi purta echipament de protecţie.

Un muncitor a fost rănit în cartierul Militari, ieri seară, după ce trei panouri de trecere de pe o schelă au căzut. Bărbatul lucra la firma de reabilitare termică a blocurilor de pe Strada Orşova şi purta echipament de protecţie. Este a doua victimă pe care a făcut-o furtuna de ieri seară, după ce un tânăr de 20 de ani a fost lovit de un panou publicitar şi transportat la spital, în stare gravă.

Citeşte şi: A început prăpădul! Codul galben se confirmă, vijelia spulberă schelele de construcţii şi smulge copacii din rădăcini în Bucureşti

Furtuna face victime: un barbat a fost grav rănit după ce un panou publicitar a fost doborât de vânt

Avarii la reţelele de electricitate din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, ca urmare a vântului extrem de puternic

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite