Furtuna face victime: un barbat a fost grav rănit după ce un panou publicitar a fost doborât de vânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost grav rănit din cauza unui panou publicitar care a fost doborât de vântul puternic. Bărbatul a intrat în stop cardiorespirator şi se zbate între viaţă şi moarte.

UPDATE 21.30 Bărbatul peste care a căzut un panou, miercuri, în timpul furtunii din Bucureşti, se află internat, în stare gravă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, au declarat, reprezentanţii unităţii sanitare.

Pacientul are traumatisme grave de tip cranio-cerebral şi facial, precum şi multiple leziuni craniene, prognosticul medicilor fiind rezervat, potrivit surselor citate de Mediafax.

El a intrat în stop cardiorespirator după căderea panoului şi a fost stabilizat de echipajul SMURD sosit la faţa locului. Bărbatul a fost transportat la Floreasca, unde medicii i-au făcut mai multe investigaţii.

***

Un bărbat a făcut stop cardiorespirator, după ce, în timpul furtunii, un panou a căzut peste el, în cartierul Militari, echipajul SMURD intervenind pentru resuscitarea lui, a declarat, purtătorul de cuvânt al SMURD, medicul Bogdan Opriţa. În acest moment,  bărbatul de aproximativ 20 de ani se află în mâinile medicilor.

Bărbatul este în stare foarte gravă, având traumatisme cranio-cerebal şi faciale, a mai precizat Opriţa. Echipajul SMURD care a venit la faţa locului încearcă să îl resusciteze pe bărbat, dar prognosticul este rezervat.

Citeşte şi: A început prăpădul! Codul galben se confirmă, vijelia spulberă schelele de construcţii şi smulge copacii din rădăcini în Bcureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite