IMPRESIONANT Bebelușul care a fost aruncat de pe Podul Grant va fi „adoptat‟ de compania de taxi la care lucrează șoferul salvator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de taxi la care lucrează șoferul care a salvat copilul de la moarte a anunțat că dorește să se implice financiar în creșterea fetiței de un an și jumătate. Bebelușul a fost aruncat de pe Podul Grant, joi, chiar de mama sa care se afla într-un taxi.

Reprezentanții firmei de taximetrie spun că sunt mândri de colegul lor care i-a salvat viața micuței. „Deoarece cu toții  am fost martori la evenimentul petrecut pe Podul Grant, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului că, în locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei ființe nevinovate, pe această cale felicităm încă o dată șoferul nostru de taxi și partenerul său de trafic că au reușit să salveze de la moarte acest bebeluș, acționând într-un mod eroic, imobilizând-o și blocând-o în același timp pe mama criminală‟, se arată într-un comunicat de presă.

Gest şocant: O mamă şi-a aruncat copilul de o lună dintr-un taxi pe Podul Grant

Compania de taxi susține că dorește să contribuie financiar la creșterea fetiței dacă aceasta va ajunge la casa de copii. „Societatea noastră comercială, prin directorul general Ghișa Mihai Victor, a hotărat ca, în cazul în care copilul va fi încredințat unui Centru de Ingrijire Minori,  să se implice financiar în creșterea acestui copil‟, mai scrie în comunicat.

Află povestea femeii care a încercat să-şi omoare copilul de cel puţin trei ori

De asemenea, oficialii companiei solicită ca managerul instituției care se va ocupa de creșterea copilului să îi contacteze urgent pentru a-i informa cu privire la demersurile necesare.

Tatăl fetiţei care a fost aruncată de mama ei dintr-un taxi, audiat la Poliţia Capitalei

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite