Gest şocant: O mamă şi-a aruncat copilul de o lună dintr-un taxi pe Podul Grant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi-a aruncat copilul în vârstă de o lună şi jumătate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală, micuţul fiind transportat de urgenţă la spital.

Bebeluşul a fost dus de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar mama acestuia, la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din capitală, au declarat surse judiciare.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că bebeluşul, care ar avea aproximativ o lună şi jumătate, a fost aruncat de mama lui dintr-un taxi, moment în care şoferul a oprit imediat autoturismul.

Din primele investigaţii a rezultat că bebeluşul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fiind dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", pentru îngrijiri.

Opriţa a precizat că mama copilului prezintă vizibil tulburări psihice, astfel că, potrivit prevederilor legale, ea va trebui transportată la un spital de psihiatrie.

Coordonatorul SMURD Bucureşti a mai spus că, în momentul sosirii echipajului medical la faţa locului, pentru preluarea copilului, femeia a continuat să-l ţină în braţe, refuzând să îl dea.

Surse din Poliţie au declarat că mama le-ar fi spus poliţiştilor că portiera taxiului s-a deschis accidental, în timp ce şoferul maşinii susţine că femeia a deschis uşa şi a aruncat copilul.

Ancheta în acest caz este realizată de procurori de la Parchetul Capitalei, împreună cu poliţiştii judiciarişti.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite