Cazul Ramona Cîciu, bucureşteanca răpusă de oboseală la serviciu: „Procurorii, Inspecţia Muncii, toţi şi-au bătut joc de moartea soţiei mele!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius, soţul Ramonei Cîciu, care a decedat în martie 2010, după ce a intrat în comă la serviciu, a declarat astăzi, pentru „Adevărul”, că decizia Judecătoriei Sectorului 6 arată că a avut dreptate în legătură cu indiferenţa autorităţilor în acest caz.

Totul a pornit, spune Marius Cîciu, de la nemulţumirea lui faţă de modul în care se cerceta condiţiile în care a murit soţia lui. „Am făcut plângere în instanţă, pentru că era strigător la cer! Eu deţineam dovezi clare că Ramonei i se cereau constant multe ore suplimentare la serviciu, că era vorba despre exploatare la locul de muncă, iar ITM-ul a închis dosarul fără să interogheze rudele de gradul I”, explică Marius, tată a doi copii.

El a adăugat că, în ciuda deciziei favorabile, tot nu crede în autorităţile care ar trebui să se ocupe de acest caz. „Atâta timp cât în dosarul ajuns la anchetatori data decesului soţiei mele era 2006, iar etajul sediului firmei la care lucra era 2 şi nu 4, aşa cum este în realitate, ce să mai spun?”, precizează Cîciu.

Mai mult, un alt semn de lipsă de interes al procurorilor este şi faptul că nici măcar paginile din dosarul de vreo 500 de file nu erau numerotate.

Rămas singur cu gemenii, Mariu Cîciu este ajutat de soacra lui, mama Ramonei. „Copiii sunt sănătoşi, merg la grădiniţă şi încercăm trăim cum putem”, a mai spus bărbatul. El va lupta în continuare pentru ca autorităţile să reia cercetarea cazului care a şocat o ţară.

Citeşte AICI ce a decis Judecătoria Sectorului 6 legat de "zelul" cu care au lucrat autorităţile în cazul Cîciu

Reprezentanţii sindicatelor despre cazul Carmen Ramona Cîciu: “O nouă formă de sclavagism”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite