Mitingul revoluționarilor a stârnit un protest online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Articolul de pe bucuresti.adevarul.ro, conform căruia luptătorii revoluției au protestat din nou, blocând Bulevardul Magheru, a iscat, ieri, numeroase controverse legate de drepturile manifestanților.

Zeci de comentarii au fost postate ca urmare a mitingului revoluționarilor. Oamenii s-au împărțit în două categorii foarte bine delimitate: unii îi susțin pe protestatari până în pânzele albe, iar ceilalți îi consideră niște profitori mincinoși.

„Revoluționarii cu diplome false”

Un cititor bucuresti.adevarul.ro a accentuat, într-un comentariu, faptul că unii dintre cei prezenți la revoluție au profitat de momentul prielnici și au obținut niște diplome false, de care s-au folosit pentru a primi bani de la stat: ,,Ajung 22 de ani de minciuni și privilegii plătite de stat aiurea! Dinescu să le țină de cald în locul pensiilor grase nemeritate! Ce e tragic e că urmașii celor morți și cei răniți nu mai cer drepturi, de altfel meritate numai de revoluționarii cu diplome false”.

image
Revoluționarii protestatari s-au îmbrâncit cu forțele de ordine Revoluționarii protestatari s-au îmbrâncit cu forțele de ordine

CLICK pe fotagalerie pentru a vedea mai multe imagini de la protestul de ieri!

,,De unde 5000 de revoluționari adevărați? C-am fost acolo, adică la Inter, în noaptea de 21 decembrie, iar la miezul nopții nu mai rămăseseră mai mult de 50 de aurolaci, numărați de mine. Nici urmă de revoluționarii care dormeau tihnit la casele lor”, a mai comentat un cititor.

„Nu ați învățat nimic din jertfa lor!”

Pe de altă parte, susținătorii revoluționarilor le-au luat apărarea, spunând că vor rămâne pe drumuri dacă li se va tăia singura sursă de venit.
,,Toți revoluționarii cinstiți, care trăiesc din această pensie de 1.700 de lei, și-au făcut credite prin bănci sau nu mai au alte venituri. Ce facem cu ei? Cine îi mai angajează? Nu ați învățat nimic din jertfa lor care s-a dus pe apa sâmbetei! ”, a spus un apărător al protestatarilor.

Sindicatele cer anularea legii care le taie indemnizațiile Sindicatele cer anularea legii care le taie indemnizațiile Sindicatele cer anularea legii care le taie indemnizațiile

Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini de la protestul revoluționarilor de acum o săptămână!

Un alt cititor a adăugat că „o grămadă de persoane vorbesc împotriva acestor oameni fără de care n-ar avea dreptul să vorbească”

Citește și:

Revoluționarii și-au cerut drepturile în Piața Victoriei

Protest violent în Piaţa Universităţii. Revoluţionarii au blocat Bulevardul Magheru

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite