Oprescu s-a întâlnit cu cei de la Enel. Vezi aici ce s-a decis pentru ca penele de electricitate să nu ne mai facă probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general, Sorin Oprescu, s-a întâlnit astăzi la sediul Primăriei Capitalei cu reprezentaţii Enel Distribuţie Muntenia pentru a analiza şi evalua  situaţia alimentării cu energie electrică a Bucureştiului, în condiţiile evenimentelor din această săptămână.

În cadrul întâlnirii, compania Enel Distribuţie Muntenia a făcut cunoscute propunerile sale de investiţii cu prioritate în zonele mai vulnerabile, în care apar mai des incidente în reţeaua de distribuţie. De asemenea, reprezentanţii Enel l-au asigurat pe primarul Capitalei ca vor lua toate măsurile pentru intervenţii cât mai rapide în cazul producerii unor avarii în reţeaua de electricitate, astfel încât disconfortul creat bucureştenilor să fie cât mai mic.

Totodată, pentru corecta informare a opiniei publice, Oprescu a solicitat companiei Enel să înştiinţeze permanent cetăţenii în legătură cu eventualele avarii aparute la reţeaua de electricitate, precum şi estimările legate de remedierea acestora. În acest sens, cele două părţi au stabilit un sistem comunicare interinstituţională care se doreşte a fi eficient.

La iniţiativa primarului general, cele două instituţii vor elabora o hartă comună astfel încât lucrările la reţelele edilitare executate de Primărie să fie efectuate în acelaşi timp cu cele pe care Enel le realizează în reţeaua de distribuţie, cu prioritate pentru zonele considerate vulnerabile, cum ar fi Petricani.

“Primarul general Sorin Oprescu a dat asigurări companiei Enel Distribuţie Muntenia ca Primăria Municipiului Bucureşti va sprijini cu toate mijloacele urgentarea şi buna desfăşurare a lucrărilor de modernizare astfel încât locuitorii Capitalei să beneficieze de un confort mai mare şi o siguranţă crescută în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică. De asemenea, Compania Enel Distribuţie şi-a afirmat hotărârea de a continua investiţiile în modernizarea şi retehnologizarea reţelei de distribuţie a Bucureştiului”; se arată într-un comunicat al municipalităţii.

Citeşte şi:

Situaţie extremă în Bucureşti: jumătate din oraş a rămăs fără curent electric, apă şi internet. Vezi de ce!

În jur de 60 de persoane au blocat Șoseaua Petricani, într-un protest împotriva Enel

Întreruperile de electricitate din zona Petricani, cauzate de consumul mare

Topul celor mai predispuse zone pentru pene de curent. Vezi care sunt cartierele cu riscul cel mai mare să rămână în beznă

.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite