Poliţiştii rutieri au mai închis o pistă de biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au mai închis o pistă de biciclete. Este vorba despre pista de biciclete de pe Bulevardul Kogalniceanu, care pornea de la intersecţia acestuia cu strada Bulevardul Măgureanu şi până în faţa Facultăţii de Drept.

Astfel, pe tronsonul de pistă cuprins între Facultatea de Drept şi intersecţia Bulevardului Kogălniceanu cu Bulevardul Schitu Măgureanu, indicatoarele rutiere care anunţau prezenţa bicicliştilor au fost înlocuite în această săptămână cu unele care nu le mai permit acestora accesul pe piste.

O măsură similară a fost luată de poliţişti la începutul lunii pentru pe pista amenajată pe Bulevardul Cantemir, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Bulevardul Gheorge Şincai şi cea cu Bulevardul Mărăşeşti, după cum Adevărul a scris aici.

Interdicţiile au fost impuse deoarece pistele au pe ele o serie de obstacole, care reprezintă un pericol pentru biciclişti. Restricţiile sunt temporare, până la remedierea deficienţelor semnalate de poliţişti.

Carmen Dincă, purtătoarea de cuvând a Administraţiei Străzilor, instituţia din subordinea Primăriei Capitalei care are în grijă pistele pentru biciclişti, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că în săptămânile următoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanţii unor organizaţii non-guvernamentale care susţin mersul pe bicicletă pentru a discuta despre cum ar trebui să fie amenajate pistele pentru biciclete.

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Rutieră a Capitalei, a declarat pentru adevarul.bucuresti.ro că verificarea pistelor pentru biciclişti continuă.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite