Îşi revine în două luni! Lucescu se simte bine după operaţie. Totul decurge normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtior Doneţk care a fost operat ieri, se simte bine şi chiar a schimbat câteva vorbe cu familia lui, aflată în vizită la Spitalul Universitar.

„Il Luce" se află în acest moment la Secţia Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţe Bucureşti, după ce ieri a fost operat în urma accidentului rutier de vineri. Medicii sunt optimişti privind starea de sănătate a antrenorului şi spun că recuperarea decurge normal.

Tupeul lui Lucescu, editorial de Mălin Bot

Mai mult acesta este conştient şi chiar a schimbat câteva vorbe cu familia lui, care a venit azi să-l viziteze. „Nu există complicaţii, evoluţia este cea la care ne aşteptam",  au informat medicii de la Spitalul Universitar.

„"Lucrurile merg bine, starea este stabilă, nu există complicaţii postoperatorii majore. Evoluţia a fost conformă parametrilor la care ne aşteptam. Este conştient, a comunicat cu familia, ne aşteptăm la o evoluţie pozitivă", a spus medicul Dragoş Vinereanu, care a mai completat: „Practic suntem mulţumiţi cu starea postoperatorie".

Vinereanu a mai spus că tratamentul administrat lui Mircea Lucescu este cel standard în astfel de cazuri, că nu exista complicaţii, iar „cordul este foarte bun". În aceste condiţii,  timpul de recuperare estimat pentru Mircea Lucescu este cuprins între 4 şi 6 săptămâni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite