Lucescu, declaraţie şoc de pe patul de spital: "vatmanul parcă a vrut să dea peste mine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu a declarat că accidentul în care a fost implicat vineri, 6 ianuarie, putea fi evitat. Vina este a vatmanului care "parcă a vrut să dea peste mine"

Tupeul lui Lucescu, editorial de Mălin Bot

Antrenorul echipei Şahtior, care a fost operat ieri seară de o echipă de 11 medici, a declarat într-un interviu pentru ziarul Gazeta Sporturilor, că defapt responsabilul accidentului în care a fost implicat este vatmanul tramvaiului.

Vatmanul tramvaiului ar fi putut frâna la timp, accidentul putând fi evitat "Tramvaiul putea evita coliziunea. L-am zărit la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Avea timp suficient. Să mă ierte Dumnezeu, dar vatmanul parcă a vrut să dea peste mine!" a spus Lucescu.

Declaraţia dată de antrenor înainte de a intra în operaţie, schimbă radical situaţia.

În momentul de faţă Mircea Lucescu este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru că pasagerul din dreapta cu care era în mașină este grav rănit. Contactat de reporterii bucuresti.adevarul.ro, subinspectorul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a declarat că lui Lucescu i s-a întocmit dosar penal și că urmează să fie cercetat de anchetatori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite