UPDATE VIDEO/FOTO Haosul de la metrou după ce o femeie s-a aruncat pe linia de tren în Piața Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o mie de bucureșteni întâmpinat probleme în această dimineață, la metrou, după ce un incident grav a avut loc la Stația Piața Victoriei. O persoană a ajuns sub roțile trenului. Circulaţia la metrou a fost afectată pentru aproximativ o oră.

UPDATE11.30: Din cauza incidentului, în staţia de metrou, bucureştenii s-au călcat în picioare spre ieşire.

Haos la Metrou (Foto Arhivă)

Click pe poze pentru mai multe imagini cu haosul de la metrou!

UPDATE 8.19: Potrivit martorilor, femeia are în jur de 45 de ani. După incident, ea a stat sub tren câteva zeci de minute până au intervenit echipele de salvare. Asupra ei au fost găsite documente care atestau faptul că suferă de cancer. 

Citeşte şi: FOTO/ VIDEO Sinuciderea la metrou, la modă în Bucureşti. Vezi câte persoane au încercat să-şi ia zilele în subteran

Aglomeraţie la metrou după ce o femeie s-a sinucis

UPDATE 8.15: Potrivit directorului de la Metrorex, Gheorghe Udrişte, circulaţia la metrou a fost afectată pentru aproximativ o oră. „A fost o tentativă de suicid în jurul orei 6.50. Circulaţia la metrou a fost afectată pe ambele fire pentru aproximativ o oră. La ora 7.45, trenurile au circulat în ambele părţi. Metroul a mers între Berceni şi Piaţa Romană dar şi între Aviatorilor şi Pipera.  Au intervenit salvatorii de la metrou şi cei de la ISU. Femeia a fost transportată la spitalul Floreasca în stare de semiconştienţă“, a declarat directorul Metrorex.

Aglomeraţie la metrou după ce o femeie s-a sinucis

UPDATE, ora 7.50:

Femeia s-a aruncat pe linia de metrou, după care s-a ghemuit și metroul a trecut peste ea. Din fericire nu a fost atinsă de „roţile“ trenului. Mecanicul a reușit să oprească imediat, dar a trecut pe deasupra ei aproximativ 30 de metri. Bucureșteanca era conștientă când medicii SMURD au ajuns la ea, dar se afla în stare de șoc.  

Aglomeraţie la metrou după ce o femeie s-a sinucis

Incidentul a avut loc în jurul orei 7.00 pe sensul de mers dinspre Pipera către Berceni. Echipajele de salvare au ajuns imediat la fața locului. Încă nu se știe dacă persoana respectivă s-a aruncat sub tren sau totul a fost un accident. Femeia  a fost resuscitată de membrii echipajului SMURD și a fost transportată la spital. Metroul dinspre Berceni care circulă în direcția Pipera s-a oprit la Piața Romană, dar acum circulația a fost reluată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite