FOTO/ VIDEO Sinuciderea la metrou, la modă în Bucureşti. Vezi câte persoane au încercat să-şi ia zilele în subteran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la începutul anului, staţiile de metrou din Bucureşti au devenit scene pentru acte necugetate ale unor bucureşteni cu probleme. Tentativele de suicid şi reuşitele unora au rămas în amintirea călătorilor.

În această dimineaţă, la oră de vârf, o femeie s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Piaţa Victoriei. Aceasta s-a ghemuit și metroul a trecut peste ea. Mecanicul a reușit să oprească imediat, dar a trecut pe deasupra ei aproximativ 30 de metri. Bucureșteanca era conștientă când medicii SMURD au ajuns la ea, dar se afla în stare de șoc. Acesta este cea mai recentă tentativă de suicid care a avut loc în Bucureşti în 2011. Citeşte mai multe aici.

image

Click pe poze pentru mai multe imagini cu haosul de la metrou!

Anul acesta, nu mai puţin de şase persoane, până acum, au găsit că cea mai bună soluţie pentru problemele lor este să-şi ia viaţa la metrou. În majoritatea cazurilor a fost vorba de tentative de sinucidere, victimele garniturilor scăpând cu viaţă în urma gestului disperat la care au recurs.

La finalul lunii ianuarie 2011, o tânără de 24 de ani s-a aruncat în faţa trenului. În staţia Universitate, fata a aşteptat ca metroul să se apropie şi s-a aruncat pe şine. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

În luna aprilie o altă persoană a decis să-şi pună capăt zilelor la metrou, în staţia Apărătorii Patriei. De data aceasta, însă, încercarea nu a avut un final tragic. Victima a primit imediat îngrijiri medicale şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Tot în aprilie, un bărbat de 45 de ani a sărit în faţa trenului în staţia Ştefan cel Mare. Bărbatul a scăpat nevătămat pentru că trenul avea viteză redusă când s-a apropiat de staţie. Citeşte detalii aici.

În 20 mai, anul acesta, circulatia metroului a fost din nou dată peste cap, când o femeie de aproape 40 de ani s-a aruncat de pe peronul din staţia Iancului, în faţa trenului. Ca prin minune, bucureşteanca, supărată ce şi-a pierdut locul de muncă, a scăpat cu o lovitură la picior şi câteva zgârieturi.

O altă tentativă de sinucidere a avut loc în luna august a acestui an. Un bărbat s-a aruncat în faţa unui tren, de această dată în staţia de metrou Titan. Bărbatul a avut noroc şi nu a fost lovit de garnitură pentru că mecanicul l-a observant şi a frânat la timp. Un călător l-a scos pe bucureşteanul de 47 de ani de pe şine, după care acesta a fost preluat de un echipaj SMURD.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite