În ce ar investi miliardarii României cei 7,2 milioane de euro de la Loto. Află cele mai sigure afaceri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jucător la Loto 6/49 a câştigat marele premiu de 7,1 milioane de euro la o loterie din Colentina. Mai mulţi oamenii de afaceri au spus, pentru bucuresti.adevarul.ro, ce ar face cu banii şi unde i-ar investi: i-ar juca la bursă sau i-ar investi în plantaţii de plută. 

Citeşte şi: Un străin poate fi câştigătorul cel mare. Chinezii şi arabii, jucători fideli la Agenţia Loto unde s-a dat biletul de 7,2 milioane de euro


Cătălin Mahu
activează pe piaţa de restaurante şi cafenele (La Mama). Averea sa ajungea în 2010, potrivit Topului Forbes 500 de miliardari, la 8-9 milioane de dolari. „Eu aş lăsa banii 2-3 luni în bancă şi nici măcar m-aş atinge de ei. Banii aceştia pot să-ţi aducă o dobândă frumoasă, de ce să fac altceva. Totul ţine de echilibru! Poate că aş încerca nişte investiţii în restaurante, dar nu cu ochii închişi"


image

Marius Ghenea are o avere de 7-8 milioane de euro, domeniul său de activitate fiind IT&C.
„Dacă aş fi în locul câştigătorului, aş realiza un portofoliu cât mai variat de investiţii. Partea principală a banilor ar trebui să meargă pe investiţii la bursă, consider însă că este un moment prielnic şi pentru zona de imobiliare. Eu cred aş fi investit în companii private, care au nevoie de finanţare"

Marius Ghenea

Citeşte şi: Câştigător de profesie la jocul Loto 6/49: „În fiecare duminică iau câte un premiu"

Omul de afaceri Gheorghe Caruz are o avere de aproximativ 50-55 de milioane de euro. Afacerile sale sunt din industria cărnii, comerţ, benzinării, hoteluri şi restaurante. „Aş fi investit clar în agricultură, mai ales că acesta este domeniul meu de activitate. Totuşi, trebuie să faci cercetări, studii, pentru că în situaţiile de criză nimic nu mai este valabil"

image



Averea lui Ştefan Vuza ajunge la 130-140 de milioane de euro, domeniul său de activitate fiind industria uşoară, chimică şi construcţiile de maşini. „Dacă aş câştiga aceşti bani, i-aş ţine într-un depozit. Desigur că apar diverse oportunităţi, dar, în criză, cred că e cel mai bine să stai pe cash".

Ştefan Vuza



Marin Cruţescu, proprietarul grupului de firme Amvic, ce demarează activităţi în sectorul construcţiilor, spune că cea mai bună investiţie în momentul de faţă este să îi depui într-o bancă sigură, până când economia României se stabilizează. În alte condiţii economice, acesta mărturiseşte că ar investi într-o plantaţie de plută.

image

Citeşte şi: Vânzătoare la Agenţia Loto cu noroc: „Clienţii ne promit apartamente şi excursii în Dubai dacă iau marele premiu"

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite