Câştigător de profesie la jocul Loto 6/49: „În fiecare duminică iau câte un premiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Loto din Colentina acolo unde duminică s-a vândut biletul câştigător de 7,2 milioane de euro, le poartă noroc şi altor bucureşteni.

Gerard Dinescu joacă de cinci ani la Agenţia Loto din Colentina şi, spune bărbatul, nu este duminică în care să nu câştige ceva. Nu a luat niciodată marele pot, iar cel mai important premiu la Loto 6/49 pentru el s-a ridicat la 500 de lei. Important este că „veniturile“ lui din loterie sunt constante, susţine Gerard.

„Nu joc niciodată aceleaşi numere. Închid ochii şi îmi vin numerele în cap. Joc doar variante simple. Nu este duminică în care să nu câştig ceva“, susţine bărbatul, care astăzi a venit la Agenţia din Colentina, acolo unde joacă mereu, pentru a-şi ridica premiul de 30 de lei, pe baza biletului ieşit câştigător în urma extragerii din 13 noiembrie.

La acceaşi agenţie din Bucureşti am găsit-o şi pe Vasilica Cristache (56 de ani) care a câştigat şi ea 30 de lei, în urma extragerii de duminică. Femeia a povestit că joacă la Loto de mai mulţi ani şi, până acum, a câştigat de câteva ori. „Cel mai mare premiu a fost de 400 de lei. Joc numerele care îmi trec prin cap pe moment, nu ceva anume“, mărturiseşte femeia.

Mai citeşte:

S-a câştigat la Loto 6/49! Un român care a jucat la o agenţie din Colentina, Bucureşti, a câştigat 7,1 milioane de euro. Vezi care sunt numerele cu noroc!

Românul care a câştigat 7,1 milioane de euro la Loto 6/49 a jucat biletul norocos pe 13 noiembrie, la ora 13.13

Mirajul Loto: plătim mult, câştigăm mult mai rar

Cum să câştigi la Loto? Un american crede că a găsit soluţia, a câştigat până acum de şapte ori

7,4 milioane de euro, premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 din această seară

Un străin poate fi câştigătorul cel mare. Chinezii şi arabii, jucători fideli la Agenţia Loto unde s-a dat biletul de 7,2 milioane de euro

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite