Mirajul Loto: plătim mult, câştigăm mult mai rar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că săptămână de săptămână milioane de români joacă la Loto 6 din 49 constant, în anii 2000 frecvenţa cu care au fost date marile poturi s-a prăbuşit vertiginos. Explicaţia ar fi că imediat după trecerea în noul mileniu, preţul unei variante simple a explodat. Dacă în 1998,  costul acesteia era de 300 de lei vechi, în 2001, a ajuns la 10.000.

În ultimii 12 ani, frecvenţa cu care au fost date marile poturi de Loteria Română la jocul 6/49 a scăzut drastic. Răscolind prin arhivele companiei, am constatat că „peştele cel mare" s-a luat doar de cinci-şase ori pe an, asta în condiţiile în care în a doua jumătate a anilor '90 se câştiga aproape săptămânal. Dacă în 1999, premiul s-a câştigat de 35 de ori, peste 10 ani, adică în 2009, s-a câştigat de doar două ori: o dată în iunie, 46,1 milioane de lei, şi o dată în decembrie, la extragerea din seara de Crăciun, când s-au dat 40,1 milioane de lei.

În 1999, salariul mediu net al românului, potrivit Institutului Naţional de Statistică, era de puţin peste un milion şi jumătate de lei vechi (150 de lei), bani cu care ar fi putut fi jucate 5.000 de variante la 6/49. În 2009, salariul mediu net era de 1.361 de lei, bani cu care românul ar fi putut juca 310 variante. De la sfârşitul lunii iunie 2009, Loteria Română a decis să organizeze două extrageri 6/49 pe săptămână: una joia şi una duminica. Astfel, teoretic, şansele de câştig ale jucătorilor s-au dublat. Nu şi câştigurile reale.

Profit mare, poturi puţine

În 2005, s-a câştigat la Categoria I de şase ori, din 52 de extrageri, în 2006 de cinci ori, din 53 de extrageri, în 2007, de patru ori din 51 de extrageri, în 2008, de şase ori din 51 de extrageri, în 2010, de numai şase ori din 104 extrageri, iar în anul acesta deocamdată marele pot a fost luat o singură dată, la extragerea de Paşte. De remarcat că, în aceşti ani, preţul unei variante simple a fost majorat de la 3 lei la 4,8lei, cât costă acum. Concluzia este simplă şi logică: în timp ce rata câştigurilor a fost în picaj, profitul Loteriei s-a rotunjit considerabil.

2009 a fost cel mai bun an din 2000 încoace. Astfel, Loteria Naţională a înregistrat, potrivit bilanţului de pe site-ul Ministerului de Finanţe, un profit net de 150,5 milioane de lei şi o cifră de afaceri de 1,42 de miliarde de lei. În 2008, spre exemplu, profitul net înregistrat de companie a fost de 114,4 milioane de lei, iar cifra de afaceri n-a trecut de 1,27 miliarde de lei. Anul trecut, profitul a fost de 121,15 milioane de lei, cu 20% mai mic decât cel din 2009. Pentru anul acesta, Loteria Română, se aşteaptă, potrivit bugetului de pe site-ul Ministerului de Finanţe, la o cifră de afaceri de 1,39 miliarde de lei şi la un profit de 106,8 milioane de lei.

„Numa' şase-s norocoase"

Un top şase al celor mai frecvente numere extrase la Loto 6 din 49, de la lansarea jocului până la tragerea din 21 august, îl plasează în vârful clasamentului pe ghinionistul număr 13, cu 153 de apariţii. Urmează apoi, pe locul al doilea, 36, cu 147 de apariţii, 29 şi 15 pe poziţia a treia, cu 142 de apariţii, 33, 9 şi 5, pe locul patru cu 142 de apariţii. Pe ultimele două locuri sunt numerele 48, cu 141 de apariţii, şi 12, cu 140 de apariţii. „În mod obişnuit, alegem numerele potrivit hazardului. Mai sunt elemente care îi urmăresc pe unul sau pe altul, obsesii", a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu.

Cele mai norocoase judeţe ale ţării, potrivit statisticilor făcute de Loteria Română, unde s-au dus cel mai des premiile de categoria I, sunt Suceava, Timiş, Constanţa, Galaţi, dar şi în oraşul Bucureşti.

Jocuri de noroc

Cel mai cunoscut joc al Loteriei Naţionale este Loto 6/49. Extragerea celor şase numere se face joia şi duminica şi poate aduce patru categorii de premii: categoria I, dacă ghicesc toate numerele, categoria a II-a, dacă ghicesc 5, categoria a III-a, dacă ghicesc 4 numere şi categoria a IV-a dacă le ies 3 numere.

Un alt joc de tip Loto este 5/ 40, care se joacă pe acelaşi principiu, cu doar trei categorii de premii. Joker face parte din portofoliul Loteriei din anul 2000. Participarea la acest joc se face prin alegerea a două seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse între 1 şi 45 şi unul sau mai multe, cuprinse între 1 şi 20. Tragerea constă din 5+1 numere, extrase din aceleaşi două domenii (1-45, respectiv 1-20).

Noroc se poate juca numai pe bilete Loto 6/49. În momentul acceptării unui bilet 6/49, terminalul produce un număr întâmplător de 7 cifre, care este numărul Noroc. Participantul poate să joace un număr sau mai multe. Când optează pentru mai multe numere, acestea vor fi de fapt un interval de numere consecutive care începe cu numărul întâmplător produs de terminal.

13 A fost extras de 153 de ori de la începutul jocului 6/49 până în august 2011.

36 A fost extras de 147 de ori de la începutul jocului 6/49 până în august 2011.

29 A fost extras de 143 de ori de la începutul jocului 6/49 până în august 2011.

33 A fost extras de 142 de ori de la începutul jocului 6/49 până în august 2011.

48 A fost extras de 141 de ori de la începutul jocului 6/49 până în august 2011.

12 A fost extras de 140 de ori de la începutul jocului 6/49 până  în august 2011.



Blocurile Loteriei, afacere imobiliară

Dana Lepădat

image

„Numai şase-s norocoase“ scrie pe blocul Loteriei din Nerva Traian

Apartamentele din cele trei blocuri din Capitală, pe care Loteria Română le-a dat câştigătorilor, sunt locuite de chiriaşi. Locuinţele sunt vândute cu repeziciune de câştigătorii marilor poturi şi ulterior închiriate la preţuri bune de noii proprietari. Situate în zone bine cotate din Capitală, cele trei blocuri sunt mană cerească pentru rechinii imobiliari. Pe bulevardul Nerva Traian, pe Gheorghe Şincai - în apropiere de Parcul Tineretului - sau pe strada Parfumului - vizavi de Primăria Sectorului 3, proprietarii apartamentelor cumpărate de la câştigătorii la Loto încasează lunar chirii de sute de euro. Câştigătorii vând apartamentele pentru a utiliza banii în alte scopuri, iar locuinţele Loteriei ajung la vânătorii de chirii.

Chirii umflate

Cele trei blocuri au devenit o adevărată afacere pentru cei care se ocupă de piaţa imobiliară, chiar şi pentru cei care locuiesc în alte oraşe. În blocul de pe Nerva Traian apartamentele sunt locuite în procent de 90%, însă niciun locatar nu face parte din câştigătorii la Loto. Peste 70 % sunt chiriaşi, iar proprietarii, oameni de afaceri.

„Unchii mei au cumpărat un apartament cu două camere aici cu aproximativ 150.000 de euro. Dar ei nu vin aici, ei stau în Craiova, însă l-au cumpărat ca afacere. Îl vor închiria pentru că zona este bună, apartamentul şi blocul arată bine. Străinii care vin în Capitală dau suficient pe chirie", a spus Mihai Marcu, un tânăr de 25 de ani. „Eu plătesc 350 de euro pentru un apartament cu două camere. Blocul este cu marmură. L-am închiriat de la un proprietar care l-a cumpărat", a spus şi Ştefan Borş, un locatar din blocul de pe  Nerva Traian.

„Momeala" marilor poturi de Sărbători

Reprezentanţii Loteriei Române spun că, probabilistic, cu cât se joacă mai multe variante, cu atât cresc şansele de câştig. Aceştia consideră falsă afirmaţia conform căreia marile poturi se dau în preajma marilor sărbători. „Loteria Română şi niciun factor uman nu pot influenţa rezultatele tragerilor şi nici momentul în care apare un câştig la categoria I. Realitatea nu confirmă apariţia câştigurilor în preajma marilor sărbători. De exemplu, anul trecut premiul de categoria I la 6/49 s-a câştigat de şapte ori. Anul acesta premiul de Categoria I s-a câştigat la data de 24 aprilie 2011 (n.red.  ajunul Paştelui)", susţin reprezentanţii Loteriei Române. Referitor la probabilitatea ca premiile mari să fie mereu câştigate în preajma sărbătorilor mari, matematicianul Dan Bărbulescu spune că acest lucru nu poate fi explicat ştiinţific. „Este o decizie administrativă ca din fondul de premiere să se aloce mai mult de sărbători. Este ca o momeală", a spus Dan Bărbulescu.

Specialiştii explică când este rentabil să jucăm la loto, având în vedere că şansele unui câştig la loto cu şase numere jucate sunt de unu la 13 milioane. „Dacă premiul pus în joc este, să zicem, peste 13 milioane de euro şi un bilet costă un euro, atunci riscul este egal cu randamentul, adică riscul ca să câştige este de 1 pe 13 milioane, iar randamentul câştigului este de 13 milioane pe 1. În momentul în care randamentul câştigului depăşeşte riscul, atunci este o investiţie. Dacă dai un euro pe bilet şi câştigul este de 4 milioane de euro, atunci nu are sens investiţia, costul biletului este prea mare. Deci, dacă premiile sunt mai mici decât numărul de variante puse în joc, nu merită investiţia. Probabilitatea ca numerele să fie consecutive este în două milioane de cazuri. Dacă în ultimii cinci ani au ieşit câte două numere consecutive, înseamnă că este o anomalie, că cineva se joacă cu bilele", a explicat Dan Bărbulescu, matematician, manager studentie.ro.  Oana Balan, Olivia Tulbure

Tipologiile marilor câştigători la Loto

Odată ce au pus mâna pe „marele peşte", românii şi-au drămuit avutul câştigat cum au crezut: unii l-au investit în afaceri profitabile, alţii l-au risipit la fel de uşor cum l-au câştigat. Norocosul chibzuit, milostivul, afaceristul de succes sau risipitorul sunt doar câteva dintre tipologiile celor care s-au îmbogăţit după ce au nimerit cele şase numere câştigătoare. Dan Dumitriu, Mihai Cazacu, Cristian Constantin şi Toma Csep sunt doar câţiva dintre marii câştigători la Loto 6/49 care au şi acceptat să-şi facă publice poveştile.

„Norocosul chibzuit"
. Omul de afaceri din Târgu Frumos Mihai Cazacu (40 de ani) a câştigat în august 2008, la extragerea Loto 6/49, 13,3 milioane de lei. După ce i s-au oprit toate dările la stat, omul a rămas cu 9,3 milioane de lei în mână. Nici după trei ani de la fericitul eveniment, afaceristul n-a uitat numerele care i-au adus cele peste nouă milioane de lei în cont. „7,8,9,35,37,46. Astea au fost numerele. Cum să le uit?!", spune Mihai Cazacu. Aface­rsitul povesteşte că nu a fost nicio clipă un împătimit jucător la Loto. Înainte de a lua marele pot, acesta spune că jucase de vreo zece ori, iar după, şi-a mai încercat norocul de foarte puţine ori, ajungând ca în ultima perioadă să nu mai cumpere deloc bilete.

image

Mihai Cazacu a investit în firma de construcţii pe care o deţinea şi în terenuri   Foto: Adevărul



Printre primele bunuri cumpărate din banii de la Loto au fost două bijuterii pe patru roţi, un VW Tiguan pentru soţia sa, şi un Audi Q7 cu motor V12 pentru el. Potrivit milionarului, o mare parte din bani, respectiv aproape patru milioane de lei, a fost investită în firma de construcţii pe care o deţinea deja şi în achiziţionarea de terenuri.

Turist la Monte Carlo

În ultimii trei ani, câştigul i-a permis lui Mihai Cazacu să facă investiţii nu doar în lucruri materiale, ci şi pentru suflet. „Cred că am reuşit să vizitez cam 90% din România, dar am ajuns şi în străinătate, Nissa, Veneţia, iar acum abia m-am întors din Monte Carlo. În septembrie, intenţionez să ajung şi în Paris, Elveţia, Budapesta. Dacă nu câştigam la Loto, nu cred că aş mai fi făcut aceste călătorii", a spus afaceristul. Cea mai impresionantă excursie de până acum, spune acesta, a fost cea din Monte Carlo. Mihai Cazacu nu a vrut să dezvăluie însă cât l-a costat sejurul. „Nu pot să vă spun cât am cheltuit. Am stat chiar într-un hotel pe plajă, iar camera m-a costat pe noapte 500 de euro", a mai mărturisit Mihai Cazacu.

„Nu cred în blestemul câştigătorului!"

Mihai Cazacu consideră că în cazul său blestemul marelui câştigător de la Loto nu se aplică şi că banii i-au adus numai schimbări pozitive în viaţă. „Nu ştiu cum e cu blestemul. Nu au fost bani furaţi, ci câştigaţi ", susţine Mihai Cazacu. A fost asaltat de persoane care sperau să obţină bani de la el, iar în urma implicării într-un scandal dintr-un restaurant a ajuns în vizorul oamenilor legii. „Sunt oameni care se spânzură, îşi dau foc. Au mai fost necazuri, dar nu pot să spun că e vorba de blestem. Mai sunt şi invidioşi, şi cei care au cerut bani cu împrumut, unii şi câte 500.000 de euro", a declarat Cazacu.

Un alt „norocos chibzuit" este şi tecuceanul Dan Dumitriu. La doar 33 de ani, omul a reuşit să îşi vadă visul cu ochii. La 16 decembrie 2001 a câştigat 1,6 milioane de lei şi a renunţat la postul de contabil pe care îl ocupa la o firmă din Tecuci.

image

Dan Dumitriu a câştigat 1,6 milioane de lei la Loto Foto: Bogdan Dimofte



Viaţa lui nu s-a schimbat în bine, aşa cum s-ar putea crede, ci, dimpotrivă, a ajuns să se ferească de oameni pentru că doreau doar să se bucure de banii lui sub masca prieteniei. „Mi-au cerut bani ca să-şi cumpere apartamente pentru că nu aveau unde să locuiască. Le-am dat şi nici până astăzi nu mi i-au restituit. Este vorba de zeci de mii de euro, iar greşeala mea a fost că le-am dat fără nicio hârtie", a spus cu regret Dan Dumitriu.

Fetele i se ofereau pe tavă

La cei 43 de ani împliniţi, Dan Dumitriu încă nu este căsătorit, chiar dacă a avut zeci de oferte de la părinţii fetelor nemăritate, care i-au propus să le devină ginere.

Şi-a construit o casă în Tecuci şi conduce un Volkswagen Passat. Nu a dorit să iasă în evidenţă pentru că lumea este rea şi s-a temut să nu păţească ceva pentru nişte bani. A rămas totuşi în Tecuci, deşi realizează acum că ar fi trebuit să plece. Nu a renunţat la jocuri, iar de câteva ori a reuşit să câştige sume bune, ceea ce demonstrează că adjudecarea potului cel mare în 2001 nu a fost o întâmplare.

Norocul l-a „lovit" din nou

„Am mai câştigat de câteva ori, iar odată premiul a fost destul de consistent. Am câştigat şi o Skoda Felicia, dar maşina i-am dăruit-o tatălui meu care nu avea", a declarat Dan Dumitriu.

„Milostivul". Gheorghe Breabăn (49 de ani) din Vicovu de Jos, judeţul Suceava, a devenit milionar în lei în anul 2004, câştigând potul cel mare. 5,3 milioane de lei au fost viraţi în contul său, la care s-au adăugat un BMW seria 5 şi un apartament cu trei camere în centrul Bucureştiului. „I-a făcut casă mamei băiatului deoarece erau necăjiţi şi a zis că poate datorită lui au câştigat. Tot atunci le-a dat câte trei miliarde la toţi fraţii ei şi ai lui şi a ajutat cele trei biserici din comună, dar şi altele din ţară", a povestit Domnica Calancea, vecină cu Gheorghe Breabăn. Acum se ocupă de agricultură, chiar dacă toată lumea din comună, dar şi din celelalte dimprejur l-a botezat „Miliardarul".

image

„A dat atunci un miliard la familiile sărace, cu probleme şi a ajutat comunitatea. Când au fost inundaţiile în 2008 şi am avut 240 de case inundate a pus la dispoziţie utilajele pe care le avea. A venit cu o volă şi a fost alături de oameni, i-a ajutat cu ce a putut", explică Constantin Mutescu, primarul comunei Vicovu de Jos.

Cristian Constantin a invesitit în afaceri neinspirate  Foto: Click!



„Risipitorul". Cristian Constantin (31 de ani), un fost poliţist comunitar din Călăraşi, a câştigat în 2007 34,3 milioane de lei. Cristian se ocupă acum cu legumicultura, după ce a investit, fără rezultate, în toate domeniile. Tatăl său, Ştefan Constantin (67 de ani) n-a risipit norocul, ci a investit în renovarea şi chiar construirea unei biserici. A primit un CEC în valoare de 23,4 milioane de lei, după ce suma a fost impozitată. Numerele jucate de Ştefan Constantin au fost 46, 35, 42, 1, 2, 34.

Investiţii proaste

Nea Fănică, aşa cum îl ştie toată lumea pe tatăl câştigătorului, este o persoană de pus la rană. Imediat după ce familia sa a devenit milionară, omul s-a gândit să investească în lăcaşuri de cult. Actuala biserică din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi a fost construită cu câteva miliarde bune pe care le-a donat. Nici biserica din cartierul Măgureni, unde locuieşte nea Fănică, alături de soţia sa, tanti Miţa, nu a fost ocolită. Cristian Constantin a cumpărat şi discoteca din Parcul Dumbrava, şi-a deschis o firmă de tractări auto şi un magazin de haine, administrat de soţia sa. Lumea vorbeşte că nu prea i-au mers bine afacerile şi că mulţi neaveniţi l-au sfătuit să facă investiţii proaste. Nu prea mai are nimic din fabuloasa sumă. Şi-a construit o casă în Parcul Dumbrava, în apropierea Grădinii Zoologice, iar tatăl său a ridicat un bloc în Slobozia.

image

Biserica din Călăraşi sponsorizată de tatăl lui Cristian Constantin   Foto: Ionela Stănilă



„Aici locuieşte împreună cu soţia sa. Pe nevastă-sa o ştiu după maşină. Conduce un Mercedes alb", ne-a spus un agent de pază din zonă. A finanţat, pentru o scurtă perioadă de timp, şi fotbalul călărăşean. „A fost şi preşedintele Clubului de Fotbal, ceva vreme", a mai precizat Nicolae Dragu, primarul oraşului.

„Afaceristul de succes". Toma Csep, un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Mirăslău, judeţul Alba, se încadrează în tipologia afaceristului de succes. În luna mai 2008 a câştigat 14,6 milioane de lei la 6/49. A primit, după plata impozitelor, ceva mai mult de 10,9 milioane de lei. La vremea respectivă era om de afaceri şi deţinea un restaurant-pensiune lângă DN 1. A jucat nouă bilete, variante simple, a câte 15,7 lei fiecare. În total a cheltuit 141 de lei. Numerele le juca de mai mulţi ani şi sunt date de naştere ale membrilor familiei: 3, 4, 9, 19, 39, 49.

Astăzi, Csep este tot un om de afaceri, cu investiţii în domeniul turismului. Până la momentul câştigului, Toma Csep era un om absolut normal, cu rate la bănci şi nesiguranţa traiului de pe o zi e alta. A fost barman la popasul Mirăslău, până în 2003, când l-a închiriat şi s-a ocupat de administrarea acestuia împreună cu familia. În 2007 l-a cumpărat cu un credit de la bancă şi a devenit proprietar.  Au colaborat şi Georgeta  Cârstean, Dorin Ţârcomnicu, Daniela Drăghici, Ionela Stănilă

"Le-am dat şi nici până astăzi nu mi i-au restituit. Este vorba de zeci de mii de euro."
Dan Dumitriu
câştigător (2001)

"Nu ştiu cum este treaba asta cu blestemul. Nu au fost bani furaţi, ci câştigaţi."
Mihai Cazacu
câştigător (2008)

34,3 milioane de lei a câştigat, în august 2007, poliţistul comunitar din Călăraşi Cristian Constantin.

14,6 milioane de lei a câştigat, în 2008, omul de afaceri din comuna Mirăslău, judeţul Alba, Toma Csep

13,3
milioane de lei a câştigat, în 2008, omul de afaceri din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, Mihai Cazacu.

Ogică: „Nu mai cred în Loterie!"

Dana Lepădat

Stelian Ogică, cunoscut în urma câştigurilor pe care le-a obţinut jucând la Loto, dar şi în urma scandalurilor mediatizate dintre el şi mai multe iubite ale sale, pare să abandoneze jocul la Loterie. Motivul, spune el, concursul nu mai are credibilitate! „Acele sume pentru mine nu reprezintă mare lucru. Oricum, în ultimii doi ani, nu prea am mai jucat decât aşa pentru amuzament şi doar la categoriile II şi III, unde sumele nu sunt de luat în seamă. Categoria I o scot din calcul pentru că n-are credibilitate pentru mine după ce, în 2001, am făcut închisoare şi au refuzat să-mi dea premiul de un milion de dolari", a declarat Ogică.

Banii i-au adus necazuri

Stelian Ogică este unul dintre cei mai controversaţi câştigători ai Loteriei Române după ce în 2001 a fost arestat de procurorii bucureşteni pentru înşelăciune după ce a declarat că biletul câştigător i-a fost furat de SPP-istul Constantin Murariu, cel care a venit atunci să-şi ridice premiul de un milion de dolari.

Ogică a fost eliberat în 2003, după care a continuat să joace. „În 2004 am câştigat un miliard (lei vechi - n.r.) şi o Dacie, apoi am câştigat de vreo zece ori câte cinci, şase sute de milioane de lei vechi sau 20 de milioane, dar de multe ori, mai ales la cele de 20 de milioane, nu am fost să-i ridic. Eu am câştigat la Strasbourg şi statul român a fost pus să-mi dea 8.000 de euro pentru rele tratamente, dar premiul de un milion de dolari nu l-am primit. Oricum, n-am bază în justiţie", a mai spus acesta.

Stelian spune că banii de la Loto i-au adus şi necazuri. „În urma acestor câştiguri, a mediatizării că am câştigat la Loto, am devenit o persoană publică şi am avut mai multe scandaluri mediatice cu diverşi care au dorit să se promoveze", spune Ogică referindu-se la acuzele ce i-au fost aduse de iubitele sale Lorette, Raluca Podea sau Pamela.
Stelian Ogică a fost acuzat de viol de mulatra Lorette, de acţiuni de lovire de dansatoarea din buric Pamela şi a fost mediatizat aducându-şi injurii cu Raluca Podea.

"Categoria I n-are credibilitate pentru mine după ce am făcut închisoare şi au refuzat să-mi dea banii."
Stelian Ogică
câştigător

Doamna Livia, casieriţa cu „mână de aur" din Arad

Singurul mare pot dat anul acesta a fost în luna aprilie, chiar la extragerea de Paşte şi a avut valoarea de 41,9 milioane de lei. Norocosul, un arădean care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a jucat un bilet cu trei variante pe care a plătit 26,5 lei, la o agenţie din cartierul Grădişte, la ieşirea din Arad spre Oradea.

Livia Gliguţa este casieriţa care a introdus în calculator biletul ce avea să aibă a treia mare valoare din istoria Loteriei. Doamna Gliguţa lucrează de 31 de ani în Agenţia Loto din Grădişte şi spune că nu odată din mâinile ei au ieşit bilete câştigătoare.

image
image

Livia Gliguţa lucrează de 31 de ani la agenţia din Arad



Casieriţa a spus că de când lucrează ea în agenţia din Grădişte i-au trecut pragul mii de generaţii, persoane care au crescut şi au câştigat sub ochii ei. „Mă bucur că am fost norocoasă şi e posibil ca unul dintre clienţii noştri fideli să fi intrat în posesia marelui premiu", a adăugat Livia.

Arădean sau doar în trecere?!

Doamna Livia mai are o teorie: câştigătorul putea să nu se numere printre clienţii ei fideli, mai ales că în acea zi în agenţie au intrat şi câţiva străini. „Eu simt că e vorba totuşi de un arădean, dar pot să vă spun, în acelaşi timp, că în agenţie am avut câţiva clienţi din Italia şi Germania în ziua când a jucat şi marele câştigător. Îmi mai aduc aminte că am avut şi un domn din Prahova. Putea fi oricine. Sunt convinsă că oricine ar fi nu ar vrea să vorbească, mai ales că e vorba de o sumă atât de mare", a adăugat casieriţa cu mână de aur.

În momentul în care s-a prezentat la Loteria Română ca să-şi revendice premiul, marele câştigător a mărturisit că o parte din bani îi va dona în scop caritabil, iar de res­tul sumei se gândeşte să-şi deschidă o afacere şi să plece în vacanţe. Imediat ce a aflat că este marele câştigător, norocosul a avut zece secunde de bucurie, dar a rezistat nouă zile până s-a hotărât să-şi revendice premiul.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite