Clădirea din Militari care a ars acum o săptămână nu era asigurată, pagubele se ridică la sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imobilul afectat de incendiul din 12 iulie în cartierul Militari nu era asigurat, pagubele sunt estimate la câteva sute de mii de euro.

Denumit Virtuţii Office Building, imobilul este amplasat în cartierul Militari, are 7 etaje şi o suprafaţă utilă de 5.000 de metri pătraţi.

"Clădirea a fost asigurată, dar poliţa a expirat şi, din păcate, n-a mai fost reînnoită. Pagubele provocate de incendiu, pe care le estimez la câteva sute de mii de euro, le voi acoperi din propriul buzunar. La aceste pagube se adaugă şi pierderile din neîncasarea banilor proveninţi din chirii, în condiţiile în care reuşisem, de câteva luni, să închiriez întregul spaţiu disponibil al imobilului", a declarat Taha Al-Borayashi, proprietarul firmei care deţine clădirea (Instant Group SRL).

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, în clădire funcţionau o firmă de calculatoare şi una farmaceutică.

Mai multe informaţii despre incendiul de acum o săptămână, aici:Incendiu extrem de violent lângă o benzinărie, în Capitală. Clădirea de birouri distrusă de flăcări îi aparţine unui irakian

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite