Incendiu extrem de violent lângă o benzinărie, în Capitală. Clădirea de birouri distrusă de flăcări îi aparţine unui irakian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O clădire în construcţii a luat foc, în urmă cu puţin timp, în Bucureşti. Clădirea este situată pe strada Dealul Ţugulea din Cartierul Militari şi, conform pompierilor ajunşi la faţa locului, incendiul a afectat doar parterul construcţiei. 

UPDATE 18.20 Clădirea de birouri din sectorul 6 al Capitalei implicată în incendiu este deţinută de societatea Instant Group SRL Bucureşti, controlată integral de Taha Al-Borayashi, om de afaceri de origine irakiană, potrivit Mediafax. În 2008, Dante International, care deţine magazinul online eMAG.ro, a închiriat 4.000 de metri pătraţi în Virtuţii Office Building. După mutarea sediului Dante International în clădirea Swan Office&Tehnology Park, din Pipera, Virtuţii Office Building a rămas în cea mai mare parte neînchiriată.

Instant Group SRL a fost înfiinţată în 2002 şi are ca obiect de activitatea comerţul cu ridicata al cărnii şi produselor din carne. În 2010, afacerile firmei au însumat 13,26 milioane de lei, de la 16,6 milioane în urmă cu an, iar profitul net a coborât de la 40.289 lei la 13.981 lei.

Pompierii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să ceară ajutorul colegilor, din cauza amplorii incendiul. "Pompierii acţionează, în acest moment, cu șase autospeciale cu spumă și apă, dar și cu trei mașini cu scări", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București. De asemenea, la locul incendiului au fost trimise un echipaj de prim ajutor și unul pentru descarcerare.


FOTO: Una dintre clădiri este foarte grav afectată. Click pe poză pentru mai multe imagini (sursa: impactnews.ro)

Daniel Vasile a precizat că incendiul a afectat elemente de fațadă a imobilului, iar focul s-a extins și la o clădire alăturată. Totodată, acesta a informat că, până în acest moment, nu există victime. Polițiștii au oprit circulația în zonă, mai exact pe strada Dealul Țugulea. De asemenea, începând cu ora 14.55, circulaţia pe linia de tramvai 41 este blocată în ambele sensuri. Linia de autobuze 178 este deviată prin Bulevardul Iuliu Maniu.


VIDEO: Imagini filmate la faţa locului. (sursa: videonews.ro)

"RATB nu poate înființa o linie de autobuz care să preia călătorii din zonă, din cauza restricțiilor de circulație", a spus Brânduța Raeceanu, purtător de cuvânt la RATB. Incendiul este deosebit de periculos din cauza faptului că în apropiere se află și o benzinărie. În plus, flăcările au produs foarte mult fum negru, "des și toxic", potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București.

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite