Casele de carton şi cârpe, din Parcul Gării de Nord, au fost demolate. Boschetarii care locuiau în ele au fost luaţi pe sus de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi boschetari au acaparat Parcul Gării de Nord, în urmă cu aproximativ o lună, unde şi-au improvizat cocioabe din carton şi cârpe. Poliţiştii i-au ridicat azi, 5 aprilie 2012, pe toţi oamenii străzii care locuiau în parc, cât şi pe „locatarii” din canalizare.

Poliţia Locală a Sectorului 1 au ridicat în această dimineaţă oamenii străzii din zona Gării de Nord, „locatari” ai parcului şi sistemului de canalizare.

Parcul Gării de Nord este curăţat de poliţiştii de la Poliţia Locală a Sectorului 1. Agenţii i-au scos şi din gaură de şarpe pe boschetari, din canalizarea de sub parc. Toţi au fost ridicaţi şi îmbarcaţi în cele trei dube. La acţiunea poliţiei au participat şi echipajele canine, care i-au depistat pe oamenii străzii care încercau să se ascundă. De asemenea, pentru eliberarea Parcului Gara de Nord au ajutat şi angajaţii Radet.

Oamenii străzii care au "adoptat" Parcul Gării de Nord sunt ridicaţi azi de poliţie

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini!

Citeşte şi Parcul Gării de Nord, dormitorul de sezon al oamenilor străzii

Campania mai amplă de eradicare a cerşetorilor, parcagiilor şi aurolacilor se desfăşoară de la începutul lui aprilie şi până la sfârşitul lunii mai. 

Boschetarii adunaţi de pe străzi sunt duşi la secţie, identificaţi, amprentaţi. Dacă se constată mai mult de trei abateri, pedeapsa care li se aplică este munca în folosul comunităţii.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite