Bilanţul furtunii din Bucureşti: un mort, doi răniţi, 48 de intervenţii de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai grave efecte ale furtunii care a afectat, ieri, toată ţara, s-au înregistrat în Bucureşti. Un om a murit în această dimineaţă, iar alţi doi au fost răniţi grav de panouri şi bucăţi din schele ridicate pentru reabilitarea blocurilor, care au fost smulse de vijelie.

S-au înregistrat, de asemenea, pagube materiale, bucăţi din acoperişuri şi din construcţii au fost luate de vântul puternic, maşini au fost avariate de copacii căzuţi. Cinci panouri publicitare şi două schele s-au desprins şi au fost distruse.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a efectuat 48 de intervenţii în tot oraşul pentru a soluţiona distrugerile cauzate de furtună, cu autospeciale de descarcerare, prim-ajutor şi de intervenţie la înălţime, a declarat reprezentantul ISU Bucureşti, Ovidiu Pană.

Bilanţul pagubelor în Bucureşti, în cifre oferite de purtătorul de cuvânt al ISU, Vasile Daniel, după furtuna de aseară, adună un total de: trei victime, dintre care una a decedat, două schele de construcţii smulse, 23 de copaci căzuţi peste case sau autoturisme, patru cazuri de cabluri de curent rupte, şapte maşini avariate.

Pentru mai multe informaţii, citeşte şi:

A început prăpădul! Codul galben se confirmă, vijelia spulberă schelele de construcţii şi smulge copacii din rădăcini în Bucureşti


Furtuna face victime: un barbat a fost grav rănit după ce un panou publicitar a fost doborât de vânt

Avarii la reţelele de electricitate din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, ca urmare a vântului extrem de puternic

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite